>

SAP henter ny landechef fra Oracle

Jørn Bo Jacobsen, der indtil for en måned siden var salgsdirektør i Oracle, er pr. 1. maj 2011 ny Country Manager for SAP Danmark. Jørn har 30 års erfaring fra it-branchen, og skal sikre fortsat vækst for SAP i Danmark, samt videreudvikle forretningen i Norden.

KøbenhavnSAP Danmark styrker salgsorganisationen og ansætter Jørn Bo Jacobsen (48), som Country Manager. Jørn Bo Jacobsen får ansvaret for den danske salgsorganisation og kommer til at arbejde med SAP Danmarks største kunder. Med sig i bagagen har Jørn Bo Jacobsen 30 års erfaring fra alle niveauer i it-branchen, hvoraf de sidste 3 år har været som salgsdirektør i Oracle. Før det var Jørn Bo Jacobsen adm. direktør for BEA Systems i Danmark i 8 år.

“Det går utroligt godt for SAP i øjeblikket, og min opgave bliver derfor til at starte med at eksekvere den strategi, der allerede er lagt. Men det er helt sikkert, at vi går efter yderligere vækst på det danske marked,” fortæller Jørn Bo Jacobsen på sin første arbejdsdag på SAP’s danske kontor og fortsætter:

”Kontinuitet er vigtig, og det er først, når jeg har forstået SAPs forretning til bunds, at jeg i samarbejde med ledelsesgruppen kan finde ud af, hvor vi kan forbedre forretningen.”

Ifølge SAP Nordics’ Managing Director, Jan Thorell, er det langvarig dokumenteret salgs- og ledelseserfaring, der har givet Jørn Bo Jacobsen jobbet:

”Jørn er en af de mest kompetente it-folk i Danmark, og han har lang erfaring fra både kunde- og leverandørsiden – specielt inden for den offentlige sektor og finansverdenen. Hans profil passer perfekt til SAP’s nye go-to-market model med et stærkt fokus på teknologi samt applikations -og løsningsorienteret salg. Jeg er sikker på, at Jørns erfaring vil bidrage til SAP Danmarks fortsatte vækst,” siger Jan Thorell.

Om sit skifte til SAP, siger Jørn Bo Jacobsen: ”Jeg har valgt at skifte til SAP, fordi det er en utrolig succesfuld virksomhed, der som markedsleder har nogle meget ambitiøse målsætninger. Jeg trives i organisationer med ambitiøse målsætninger, og det var en udfordring, jeg ikke kunne sige nej til. Jeg kommer senest fra en amerikansk baseret performancekultur, og ser frem til at arbejde i en velorganiseret tysk virksomhed, hvor kunderne er i centrum.”

Om Jørn Bo Jacobsen
Privat bor Jørn Bo Jacobsen i Rungsted og er gift med Maria, der arbejder med marketing. Sammen har de to børn på 12 og 13 år. Jørn er i fritiden et aktivt menneske, der både løber, cykler og spiller lidt golf.

2011
2008 – 2011:
2000 – 2008:
1991 – 2000:
1990 – 1991:
1984 – 1990:
Country Manager, SAP Danmark
Senior Sales Director, Oracle Danmark
Adm. direktør, BEA Systems Danmark
Salgsdirektør, CA
Konsulent, Panasonic Systems AB
Database designer

For yderligere information kontakt venligst

Cathrine Thaning
PR & Communications manager Nordic & Baltic region
Mobil: +47 41 68 17 40
Email: cathrine.thaning@sap.com