>

SAP præsterede stærk vækst i andet kvartal 2011

Dansk topchef med til at sikre tysk software-gigant stærk vækst, Omsætningen steg med 14 procent, Nettooverskuddet steg med 20 procent

WalldorfDen tyske softwareproducent SAP AG havde stor fremgang i andet kvartal, hvor både omsætning og overskud tog et hop. Selskabets danske Co-CEO, Jim Hagemann Snabe, konstaterer, at det blandt andet kan tilskrives et ændret efterspørgselsmønster.

“Vi er vidner til en strukturel forandring af IT-markedet – kunderne flytter deres investeringer over til software, som fortsætter med at blive en større og vigtigere del af den samlede teknologipakke. Som resultat af det, oplever vi en stærk efterspørgsel fra kunderne”, siger Jim Hagemann Snabe, Co-CEO for SAP AG.

I andet kvartal omsatte SAP for 3,3 milliarder euro, hvilket var 14 procent højere end omsætningen i samme periode et år tidligere. Det resulterede i et driftsoverskud på 857 millioner euro, hvilket svarer til en overskudsgrad på 26 procent.

Bundlinjen viste et overskud på 588 millioner euro, hvilket var 20 procent bedre end andet kvartal 2010.

Resultatet sender SAP på vej mod at kunne opnå sine langsigtede mål om en årlig omsætning på 20 milliarder euro og en driftsmargin på 35 procent senest i 2015. Og væksten er funderet på innovation, forklarer den danske topchef.

”Vi satte strategisk fokus på innovation på det rigtige tidspunkt, og nu genskaber vi branchen med vores mobilitets-, in-memory- og cloudløsninger. Innovation driver igen væksten for SAP”, siger Jim Hagemann Snabe.

SAP er blandt verdens største softwareproducenter, og selskabets 54.000 ansatte har fokus på produkter til brug for virksomheder i alle brancher.

For mere informantion se venligst internationale pressemeddelelse her