SAP gør tal og statistikker levende

Forestil dig at interagere med data om din virksomheds stigende salgsaktiviteter i Østen, mens de sker. Og samtidig kunne se dem. Det gør SAP nu muligt med et nyt samarbejde med Google, der kombinerer SAPs anerkendte business intelligance software med de populære værktøjer Google Maps og Google Earth.

KøbenhavnMed det nye samarbejde mellem Google og SAP kan virksomheder nu hurtigt visualisere hidtil skjulte data, der ofte er gemt i statistikker, så virksomhederne mere effektivt får indsigt i deres globale, regionale og lokale muligheder. Koblingen mellem SAP og Googles fleksible infrastruktur vil være en gevinst for mange virksomheder, bl.a. i detailhandlen, der med de nye dynamiske data f.eks. hurtigt vil kunne se, hvordan deres indkøb fordeler sig geografisk og dermed let effektivisere deres indkøbsaktiviteter. Samarbejdet med Google gør SAP i stand til at give deres kunder en endnu bedre service, siger Jesper Schleimann, der er ansvarlig for business intelligence hos SAP Danmark.

”Der er nogle rigtig spændende perspektiver i det her samarbejde for de danske virksomheder. At en virksomhed f.eks. nu helt konkret kan se spredningen i deres salg både på verdensplan og helt lokalt og det endda in real time vil øge kvaliteten af deres datahåndtering og gøre det meget lettere for dem at målrette deres salgsaktiviteter”, siger Jesper Schleimann.

SAPs virksomhedsapplikationer og Google Maps giver virksomhederne uanede muligheder for at arbejde mere dynamisk og effektivt med deres data – eksempler på brug kunne være:

  • En telefonoperatør kan bruge Google Earth og SAP BusinessObjects Explorer software til at udføre en analyse over mistede opkald og identificere geo-koordinaterne på defekte installationer.
  • Skattemyndigheder kan lægge informationer om husstandes beskatningsgrundlag på et landkort og gruppere det efter Regioner for at følge de højeste og laveste beskatningsområder.
  • En bank kan udføre risikovurderinger af udlån ved at sammenligne data om misligholdelse af lån og tvangsauktioner med de geografiske positioner for dens udlån på Google Maps.
  • En kundeserviceafdeling i et transportfirma kan håndtere reklamationer mere effektivt ved at kombinere SAP StreamWork med geografiske data, der bl.a. giver bedre mulighed for at prioritere og kvalificere den efterfølgende indsats.
  • En forlystelsespark kan bruge Google Maps API Premier til at få real-time informationer om gæsternes færdsel mellem attraktionerne og med SAP BusinessObjects solutions omdirigere gæsternes ruter for at forbedre tilfredshedsstatistikkerne.

Se en kort video for en yderligere præsentation: “Demo: SAP and Google Team for Location-Based Intelligence.