>

SAP Business Suite på HANA genopfinder real-tids virksomheden

SAP lancerer nu sin Business Suite på in-memory databasen HANA for real-tids transaktioner og analyser

København> SAP Business Suite bliver nu tilgængelig på in-memory platformen SAP HANA. Det gør SAP til den eneste softwarevirksomhed med en integreret software portefølje af applikationer, der indfanger og analyserer data i real-tid på en in-memory platform. SAP Business Suite på SAP HANA giver virksomheder mulighed for at omsætte real-tids viden til handling med det samme, samtidig med at den fjerner kompleksiteten ved overflødige data og systemer. HANA ændrer fundamentalt måden virksomheder driver forretning på – bl.a. via adgang til data i real tid og minimale forstyrrelser i udvikling af forretningen samt hurtigere forretningsprocesser

SAP Business Suite på SAP HANA åbner op for en lang række vækstmuligheder. Kunder kan nu samle deres mest forretningskritiske processer som planlægning, rapportering og analyse i real-tid. Den nye udgave af SAP Business Suite skaber et åbent miljø, hvor det er muligt at køre analyser og rapporter på helt friske transaktionsdata. Med en service pakketering og en hurtig implementeringsløsning har SAP gjort det nemt for de kunder, som ønsker at migrere deres database til HANA platformen.

Kunder: ERP på HANA bliver en game-changer
Hos analysevirksomheden IDC vurderer man, at lanceringen af ERP på HANA er en respons på de stigende krav om at vejen fra at analysere data til at handle på det, skal være kort.

“Ved at kombinere både transaktionsprocesser og analyser på kun én platform, støtter SAP HANA et system af både registrering og beslutninger. Integreringen af transaktionsstyring med beslutninger i real-tid fjerner forsinkelser og ueffektivitet, der ses i lignende operationelle og BI – systemer. Det sætter en virksomhed i stand til at træffe bedre beslutninger fordi de har data, som er helt up-to-date”, siger Henry Morris, senior vice præsident for IDC Software på verdensplan.

Med SAP Business Suite på HANA får virksomhederne mulighed for at gentænke deres forretningsmodeller ved at have BI indlejret i deres transaktioner.

“Vi er meget begejstrede over at SAP ERP nu kan køres via SAP HANA, og vi er overbeviste om, at det bliver en “game-changer” for John Deere som virksomhed. Efter vi succesfuldt afprøvede løsningen, besluttede vi hurtigt at vælge SAP HANA som den nye platform for mange af vores nuværende og kommende applikationer. Vi ser udviklingen fra SAP som en helt nyt redskab til at drive vores forretning ved at revolutionere måden vi introducerer nye produkter og services til markedet og måden vi kører kritiske processer på som fx materiale planlægning i real-tid, samtidig med vi kan forudse hvordan vi bedst muligt vedligeholder systemerne”, siger Derek Dyer, direktør, Global SAP Services, hos Deere and Company.

“Målsætningen for Ferrero i de næste fem år er at fordoble vores omsætning i ikke-europæiske lande og SAP spiller en hovedrolle i denne strategi. Vores første indtryk af SAP ERP på HANA er at vi kan opnå betydelige forbedringer, når det gælder hastighed og brugervenlighed i arbejdet med real-tids information. Vi forventer klare fordele i forhold til kædekampagner og supply chain med bedre simluering og hurtigere planlægning”, siger Enzo Bertolini, CIO hos Ferrero Group

Partnerkanalen får nye muligheder
For at kunderne frit skal kunne vælge mellem database teknologier, fortsætter SAP Business Suite med at være tilgængelig på alle databaser støttet af SAP. De kunder, som vælger at migrere til SAP HANA, får adgang til et omfattende servicesystem samt implementerings konsulenter fra partnerkanalen.

Den nye teknologi skal også omfatte SAP Business All-in-One løsninger, der gør det muligt for virksomheder uanset størrelse at udnytte fordelene ved SAP HANA. Sammen med SAP Business Suite applikationer på HANA vil løsningerne åbne op for nye salg, service og forretningsmuligheder for alle partnere i økosystemet.

For mere information, kontakt venligst:
Anne Faigh Rydell
PR for SAP Danmark
Mobil: 21 53 40 09
anne.rydell@bm.com

Cathrine Thaning
PR Manager, SAP Norden
Telefon: +47 67529-458
Mobil: +47 41681740
Cathrine.thaning@sap.com

Susanne Kapfer
Director Integrated Communications, SAP Norden
Telefon: +46 (0)8 587 700 00
Mobil: +46 (0)733 587 798
Susanne.kapfer@sap.com