>

SAP giver danske SMV’er adgang til ny løsning i skyen

HANOVER, Tyskland / København, DanmarkSAP AG (NYSE: SAP) lancerer i dag SAP® Business One OnDemand løsning, som er en ny måde at administrere sin forretning på. Løsningen kommer i kølvandet på den massive succes fra SAP One applikation, der i øjeblikket bruges af 34.000 SMV’er over hele verden. SAP® Business One OnDemand løsningen bliver hosted og tilbudt af SAP certificerede partnere for SMV’erne via internet browser med minimale omkostninger til følge. Løsningen er målrettet små virksomheder, som efterspørger en integreret løsning, der giver høj forretningsfunktionalitet i skyen, inklusiv support til salg, indkøb, statusopgørelse samt finansielle forretningsprocesser. Løsningen er nem at bruge og tilgængelig med omkostninger, som er gennemsigtige og forudsigelige. SAP Business One OnDemand leveres kun via SAP partnere og er tilgængelig i andet kvartal i 2012. Løsningen blev annonceret på CeBIT 2012, som afholdes den 6.- 12. marts i Hannover i Tyskland.

Ari Pussinen, som er ansvarlig for den nordiske Ecosystem & Channels organisation siger: ”Små virksomheder foretrækker hurtige og enkle forretningsløsninger til en forudsigelig pris. Men hvad der er endnu mere vigtigt er, at de får en løsning, som ikke kræver, at de bruger ressourcer på installation og som ikke skal vedligeholdes konstant. SAP Business One OnDemand er svaret på alle disse krav, og tillader samtidig SMV’erne at tilpasse løsningen efterhånden som de vokser sig større og i stigende grad interagerer med globale spillere på baggrund af anerkendte SAP standarder.

Med lanceringen af SAP® Business One OnDemand udvider SAP nu forretningsmulighederne for sine partnere. Mikael Boyum, CEO hos Boyum IT, hilser SAP’s skridt ind i skyen med SAP Business One velkommen.

“Som mangeårig SAP Business One Partner i Norden har vi ventet længe på en løsning som denne. Den giver os nye muligheder for salg i forretningen, og lukker et hul, som vi har følt, var til stede på SMV markedet. Kunderne vil drage fordel af at have en fuld funktionsdygtig ERP-platform i skyen samtidig med de får en lav TCO,” siger Mikael Boyum, CEO hos Boyum IT.

For mere information kontakt:
Cathrine Thaning
PR & Communications manager Nordic & Baltic region
SAP Denmark
Mobil: +47 41 68 17 40
Mail:cathrine.thaning@sap.com