>

SAP åbner nu HANA, SAP’s platform for analyse og applikationer, op for partnerkanalen

KøbenhavnPartnere har været aktive og engagerede i at promovere, sælge og implementere SAP HANA, siden løsningen blev introduceret på markedet for mere end et år siden. Erfaringer fra det første år viser dog, at en omfattende viden om HANA er nødvendig for en succesfuld salgsproces samt for en korrekt implementering og support af SAP HANA.

Derfor går SAP nu efter at udbrede adopteringen og partnerengagementet, mens fokus fortsat er på vidensdeling til partnere og kvalitetsimplementering. Til det formål har SAP introduceret tre store programmer og porteføljeudvidelser, som nu også lanceres i de nordiske og baltiske lande.

  • Et migrationskreditprogram for SAP Business Warehouse på SAP HANA, som er målrettet kanal- og servicepartnere.
  • Samtlige SAP HANA versioner bliver gjort tilgængelige for value-adding partnere (VAR) – samme portefølje for partnersalg som for direkte salg fra SAP.
  • Et program til VAR partnere, der leverer støtte til HANA.

Især i Norden ser SAP stort markedspotentiale for partnere. I dag har mere end halvdelen af SAP’s salgspartnere taget SAP HANA ind i deres portefølje, og de henvender sig nu aktivt til kunder indenfor deres ekspertområde og – brancher.

Aina Olsen, som er nordisk salgschef for partnerkanalen, siger efter, at 80-90 procent af de lokale partnere skal sælge, servicere og supporte SAP HANA, når vi når til midten af 2013. “De data mængder, der er involveret i normale virksomhedstransaktioner, og evnen til at trække rapporter og analyser i løbet af sekunder i stedet for timer, vil sammen øge efterspørgslen efter SAP HANA i mange virksomheder,” siger Aina Olsen.

“Der er enorme fordele for både store og små virksomheder, og vi er overbeviste om, at vi bidrager til at åbne nye forretningsmuligheder for vores partnere med SAP HANA,” uddyber hun.

SAP HANA er en real-time platform til analyser og applikationer baseret på in-memory teknologi. Mens den simplificerer it-systemerne, sikrer den også funktioner som et højt databehandlingstempo, evnen til at håndtere ustrukturerede og big data, samtidig med at den både indeholder en stor forudsigelseskapacitet samt data mining.

Om SAP
SAP er verdens førende leverandør af virksomhedssoftware og hjælper virksomheder af alle størrelser og fra alle brancher med bedre forretningsstyring. Fra forvaltning til bestyrelseslokalet, lager til butik, desktop til mobile enheder – gør SAP mennesker og organisationer bedre i stand til at samarbejde og benytte forretningsmæssige informationer mere effektivt for at være længder foran konkurrenterne. SAP applikationer og services gør det muligt for mere end 176.000 kunder (inklusiv kunder fra overtagelsen af Sybase) at optræde professionelt, tilpasse sig løbende og til at udbygge forretningen på en bæredygtig måde.

Læs mere på: www.sap.com/denmark/index.epx

Følg os på Twitter: @SAPDANMARK

For mere information, kontakt venligst:

Susanne Kapfer
Director Integrated Communications, SAP Norden
Telefon: +46 (0)8 587 700 00
Mobil: +46 (0)733 587 798
susanne.kapfer@sap.com

Cathrine Thaning
PR Manager, SAP Norden
Telefon: +47 67529-458
Mobil: +47 41681740
Cathrine.thaning@sap.com