>

SAP udnævner de mest succesfulde kundeprojekter i Norden og Baltikum 2012

Forretningsværdi i fokus

KøbenhavnLego Group i Danmark, BAE Systems samt BEST Teleprodukter i Sverige vinder guld i 2012 SAP Quality Awards i kategorien større – mellemstore og mindre virksomheder.

Den årlige uddeling af SAP Quality Awards hylder kunder, som har opnået stor forretningsværdi fordi de succesfuldt har implementeret løsninger fra SAP. Uddelingen er også en anerkendelse af de SAP partnere, som har støttet de vindende virksomheder med deres services. I år var der mange stærke nomineringer fra SAP kunder og SAP partnere i Norden og Baltikum, som blev bedømt af en jury med seks personer foruden eksterne dommere fra Gartner og fra management konsulentbureauet Herberth Nathan og Co. Samtlige kundeprojekter blev bedømt ud fra SAP’s ti globale kvalitetsprincipper, som inkluderer forretningsmål, brugererfaring, samarbejdsevner, projektstyring, omkostninger, kvalitet og implementerings hastigheden, risiko samt change management.

Siden 2008 har SAP hyldet særligt succesfulde kundeprojekter med SAP Quality Award, både på lokalt, regionalt, og globalt niveau. SAP Quality Award 2012 bliver uddelt i guld, sølv og bronze i kategorierne større – mellemstore og mindre implementeringsprocesser. Guld-vinderne fortsætter til den europæiske Quality Award konkurrence, og vinderen af SAP bliver nomineret og annonceret på det kommende SAPPHIRENOW event, som løber af stablen 13-15. november i Madrid i Spanien.

I 2012 er de nordiske og baltiske vindere:

Kategori for større virksomheder:
Guld: BAE Systems (Supporteret af CSC) – Sverige
Sølv: AxFood (Supporteret af Accenture) – Sverige
Bronze: Nokia Siemens Network (Supporteret af Accenture) – Finland

Kategori for mellemstore virksomheder:
Guld: The LEGO Group (Supporteret af Gavdi) – Danmark
Sølv: Itella Corporation (Supporteret af NorthgateArinso) – Finland
Bronze: VR-Group LTD (Supporteret af Tieto Finland Oy) – Finland

Kategori for mindre virksomheder:
Guld: BEST Teleprodukter (Supporteret af iStone Colada) – Sverige
Silver: Odfjell SE (Supporteret af SAP Norge) – Norway
Bronze: UPM-Kymmene Oy (Supporteret af Accenture) – Finland

Om SAP
SAP er verdens førende leverandør af virksomhedssoftware og hjælper virksomheder af alle størrelser og fra alle brancher med bedre forretningsstyring. Fra forvaltning til bestyrelseslokalet, lager til butik, desktop til mobile enheder – gør SAP mennesker og organisationer bedre i stand til at samarbejde og benytte forretningsmæssige informationer mere effektivt for at være længder foran konkurrenterne. SAP applikationer og services gør det muligt for mere end 176.000 kunder (inklusiv kunder fra overtagelsen af Sybase) at optræde professionelt, tilpasse sig løbende og til at udbygge forretningen på en bæredygtig måde. For mere information, se www.sap.com/denmark/index.epx og følg os på Twitter @SAPDANMARK.

For mere information, kontakt venligst:
Susanne Kapfer
Director Integrated Communications, SAP Norden
Telefon: +46 (0)8 587 700 00
Mobil: +46 (0)733 587 798
Susanne.kapfer@sap.com

Cathrine Thaning
PR Manager, SAP Norden
Telefon: +47 67529-458
Mobil: +47 41681740
Cathrine.thaning@sap.com