>

SAP og Ericsson satser på M2M løsninger

BarcelonaBarcelona, d. 25 februar 2013 – M2M (Machine-to-Machine) teknologi er et område i kraftig vækst. Derfor lancerer Ericsson og SAP nu et samarbejde om at markedsføre og sælge cloud-baserede, M2M løsninger og services til virksomheder. Løsningerne, som blev annonceret på Mobile World Congress i Barcelona, er baseret på et kombineret software-as-a-service (SaaS) tilbud fra Ericsson og SAP indenfor M2M.

Tidligere har virksomheder oplevet store barrierer med M2M løsninger som fx mangel på end-to-end tilbud og fravær af globale tilslutningsmuligheder, som ellers er nødvendige for multinationale selskaber. Med samarbejdet fjerner Ericsson og SAP disse hindringer og sørger samtidig for, at virksomheder får en langt hurtigere time-to-market proces, så de effektivt kan forbinde deres aktiver på tværs af flere lande med fuld integration til eksisterende forretningsprocesser, og med støtte til mobil og real -tids scenarioer.

Den fælles M2M infrastruktur og industrispecifikke løsninger bliver leveret af en række operatører som en service til virksomheder. Det glæder man sig over hos Telenor, der også opererer i Danmark.

“Hos Telenor Connexion ser vi, at M2M er en fortsat mere strategisk og integreret del af vores kunders handlinger og produkter. Samarbejdet mellem SAP og Ericsson er nøglen til at gøre kundernes implementering af M2M meget nemmere, og samtidig forbedre kundeoplevelsen. Desuden vil det give store muligheder for at nå ud til nye kunder i forskellige brancher og markeder”, siger administrerende direktør i Telenor Connexion, Per Simonsen.

Læs mere om samarbejdet i vedlagte internationale pressemeddelelse eller læs mere her

For mere information, kontakt venligst:

Anne Faigh Rydell
Pressekontakt for SAP Danmark
Mobil +45 2153 4009
Email: anne.rydell@bm.com
Cathrine Thaning
PR & Communications Manager Nordic & Baltic region
SAP Norway
Mobil +47 4168 1740
Email: cathrine.thaning@sap.com

Om SAP

SAP er verdens førende leverandør af virksomhedssoftware og hjælper virksomheder af alle størrelser og fra alle brancher med bedre forretningsstyring. Fra forvaltning til bestyrelseslokalet, lager til butik, desktop til mobile enheder – gør SAP mennesker og organisationer bedre i stand til at samarbejde og benytte forretningsmæssige informationer mere effektivt for at være længder foran konkurrenterne. SAP applikationer og services gør det muligt for mere end 176.000 kunder (inklusiv kunder fra overtagelsen af Sybase) at optræde professionelt, tilpasse sig løbende og til at udbygge forretningen på en bæredygtig måde. For mere information, se www.sap_topom/denmark/index.epx og følg os på Twitter @SAPDANMARK.