>

SAP sender in-memory teknologien HANA i skyen

Nu afslører SAP en managed cloud løsning som den nye implementerings mulighed for SAP Business Suite, der kører på in-memory teknologien HANA

KøbenhavnSom et svar på den store globale efterspørgsel har SAP i dag lanceret SAP HANA Enterprise Cloud service – en cloud-baseret teknologi, der er designet til at give organisationer og virksomheder en ny mulighed for at udnytte værdien fra SAP HANA, som er næste generations in-memory platform. Fremadrettet vil SAP ERP, SAP CRM, SAP NetWeaver Business Warehouse samt de nye og hidtil uprøvede applikationer fra SAP HANA kunne administrere cloud-tjenester helt op i petabyte-skalaen.

SAP gør det muligt for virksomhederne at kunne realisere hurtigere time-to-value kombineret med lavere omkostninger, samt fleksibilitet og pålidelighed. SAP Business Suite applikationer fra SAP HANA er blevet mødt med omfattende interesse fra kunder verden over, som har kunnet se værdien i at kunne drive deres forretning i nuet. Samtidig vinder cloud løsninger større og større indpas hos virksomheder. Med den nye løsning vil SAP samle den enkelhed, der er i cloud med branches førende innovation og ydeevne, som fås med SAP HANA, i en simpel og stærk model.

“Med SAP HANA Enterprise Cloud løser vi et helt grundlæggende behov for vores kunder, som vi har været opmærksom på lige siden vi lancerede HANA,” fortæller Dr. Vishal Sikka, medlem af SAP’s bestyrelse og ansvarlig for innovation og teknologi på globalt plan, og fortsætter: “Kunderne kræver have flere og flere muligheder for, hvordan de kan udnytte de fordele, der er i SAP HANA. Med SAP HANA Enterprise mærker du værdien af HANA med det samme. Vi forenkler kundernes brugeroplevelse og udvider mulighederne for, hvordan de ønsker at bruge SAP HANA ved at skalere det op til forretningskritiske applikationer – via cloud.”

Klar partnerstrategi
SAP planlægger at levere SAP HANA Enterprise Cloud sammen med sine partnere, da de ønsker at tilpasse en åben strategi med udbyderne, så alle mulighederne i SAP HANA Enterprise Cloud bliver tilbudt fra deres datacentre, samt fra flere af SAP’s egne datacentre verden over. Detaljerne i initiativet til SAP HANA Enterprise Cloud i SAP PartnerEdge-programet bliver offentliggjort for samarbejdspartnere på et møde med kunder på SAPPHIRE NOW, der afholdes den 14 til 16. maj i Orlando, Florida.

For mere information, besøg sap.com/entcloud eller SAP Newsroom.

Om SAP
SAP er verdens førende leverandør af virksomhedssoftware og hjælper virksomheder af alle størrelser og fra alle brancher med bedre forretningsstyring. Fra forvaltning til bestyrelseslokalet, lager til butik, desktop til mobile enheder – gør SAP mennesker og organisationer bedre i stand til at samarbejde og benytte forretningsmæssige informationer mere effektivt for at være længder foran konkurrenterne. SAP applikationer og services gør det muligt for mere end 176.000 kunder (inklusiv kunder fra overtagelsen af Sybase) at optræde professionelt, tilpasse sig løbende og til at udbygge forretningen på en bæredygtig måde.

Læs mere på: www.sap.com/denmark/index.epx

Følg os på Twitter: @SAPDANMARK

For yderligere information, kontakt:

Cathrine Thaning
PR Manager, SAP Norden
Telefon: +47 67529-458
Mobil: +47 41681740
Cathrine.thaning@sap.com

eller

Anne Faigh Rydell
PR for SAP Danmark
Mobil: + 45 21534009
Anne.rydell@bm.com