>

SAP fremlægger stærkt årsregnskab

KøbenhavnMed en stigning i samlet omsætning på 8 procent (non-IFRS) svarende til en omsætning på i alt 16,9 milliarder euro blev 2013 er godt år for softwaregiganten SAP AG. Det solide resultatet er skabt på baggrund af bl.a. øget efterspørgsel på mobility- og cloud-løsninger.

Administrerende direktør hos SAP Nordics, Jan Thorell, er særdeles tilfreds med det solide regnskab, som bl.a. er opnået via et nordisk markedsgennembrud for SAPs in-memory-produkter.

”SAP Nordics & Baltics havde et succesfuldt 2013 med vækst i både software og abonnementer, hvilket er stærkt sammenlignet med den generelle udvikling på it-markedet. Vi er derfor glade for at kunne starte 2014 i vores stærkeste position til dato. Væksten er især drevet af en stigning på 92 pct. i salget af vores in-memory-produkter. Dette medvirker til at give os en enestående position på markedet, fordi virksomheder i stigende omfang ønsker at drage fordel af at kunne analysere på data i real time,” siger Jan Thorell, der også peger på en øget efterspørgsel inden for mobility, som oplevede en stigning på 18 procent.

”Den gunstige udvikling af vores mobile løsninger er sundhedstegn for vores forretning. Virksomheder er for alvor ved at indse det potentiale, der ligger i mobil produktivitet samt det at give deres kunder mulighed for vital forretningsindsigt på mobile enheder. Derudover oplevede vi en kundetilstrømning til vores cloud-baserede løsninger inden for navnlig rekruttering, HR, SCM og CRM. Alene salget af cloud-løsninger inden for Human Capital Management steg med 75 procent,” fortæller Jan Thorell.

Læs hele årsregnskabet her:
http://global.sap.com/corporate-en/news.epx

SAP er verdens førende leverandør af virksomhedssoftware og hjælper virksomheder af alle størrelser og fra alle brancher med bedre forretningsstyring. Fra forvaltning til bestyrelseslokalet, lager til butik, desktop til mobile enheder – gør SAP mennesker og organisationer bedre i stand til at samarbejde og benytte forretningsmæssige informationer mere effektivt for at være længder foran konkurrenterne. SAP applikationer og services gør det muligt for mere end 253.500 kunder at optræde professionelt, tilpasse sig løbende og til at udbygge forretningen på en bæredygtig måde. For mere information, se www.sap.com/denmark og følg os på @SAPDANMARK

Relaterat / Kontaktpersoner

Susanne Kapfer
Pressekontakt
Director Communications, Nordic & Baltic region
susanne.kapfer@sap.com
+ 46 (0)8 58772798

Ellen Vig Nelausen
Pressekontakt
Nordic Marketing & Communications
ellen.vig.nelausen@sap.com
+45 2923 3234

Kasper Kankelborg
Pressekontakt
kasper.kankelborg@bm.com
+45 2613 5771