>

SAP vil samarbejde med førende cloud-udbydere

I forlængelse af ambitionen om at styrke ydelserne inden for cloud, ønsker SAP at styrke samarbejdet med de bedste udbydere og dermed få større andel af det 100 milliarder dollar store cloud-marked.

Som et led i at efterkomme den stigende globale efterspørgsel af cloudbaserede løsninger ønsker
SAP at indgå samarbejder med førende cloud-udbydere. Årsagen er, at man dermed både kan forbedre og lette implementeringen samt skræddersy unikke løsninger til kunderne. Derudover er hensigten ved de eksterne samarbejder også at reducere omkostningerne samt forbedre kvaliteten af serviceniveauet.

Ifølge International Data Corporation (IDC) vil udgifter i forbindelse med teknologien omkring cloud-tjenester stige med 25 pct. i 2014. Derfor giver det ifølge Daren Bibby, som er program vice president hos IDC, god mening, at SAP indgår eksterne samarbejde.

”Eftersom cloud bliver mere og mere udbredt på markedet, giver det mening for SAP at anvende
outsourcing, hvilket er til fordel for slutbrugerne,” fortæller Darren Bibby.

SAP har allerede samarbejdsaftaler med 12 velrenommerede udbydere, herunder Centurylink Technology Solutions, Kina Datacom, Fujitsu, Hitachi Data Systems, HP, IBM, Swisscom, Telstra, T-Systems, Verizon, Virtustream og VMware vCloud ® Hybrid Service. Disse virksomheder står tilsammen for 412.000 servere i mere end 580 datacentre verden over.

Læs mere: http://wp.me/p3DO4j-2gf