>

SAP sikrer 4G-forbindelse mellem tre internationale mobiloperatører

KøbenhavnSAP indgår nye samarbejder med MTT Rusland, Orange og Telenor Global Services for at imødekomme den store globale efterspørgsel for en 4G/LTE-forbindelse. Dermed understreger SAP Mobile Services deres interesse i en hurtig udvidelse af LTE roaming-netværket for at kunne levere en problemfri global roaming-oplevelse til mobilabonnenter. Nyheden blev præsenteret på Mobile World Congress 2014, der afholdes fra den 24. til den 27. februar i Barcelona.

Ifølge undersøgelsen ”Navigating Complexity: The Quest for True IPX” [PDF] udgivet af SAP i samarbejde med TelecomAsia, svarede 56 procent af de adspurgte virksomheder, at de var forbundet til et IPX-netværk sammenlignet med kun 30 procent i 2011. Et IPX-netværk giver forbrugerne mulighed for at opnå hurtigere roaming-kapaciteter af en højere kvalitet, ligesom det også giver adgang til de forskellige netværks forskellige LTE-tilbud. Flertallet af de adspurgte (66,5 procent) tilkendegav, at den største fordel ved samkøringen af IPX-netværk for mobiloperatører er den sikkerhed, der kommer fra et privatdrevet, omkostningseffektivt og sikkert netværk.

Michael Van Veen, Group Director, Product Management IPX, SAP Mobile Services, understreger, at SAP er yderst engageret i at ekspandere LTE-roaming-netværket yderligere: ”Accelerationen af vores LTE-roaming-forretning er et klart udtryk for, hvilken stor betydning det har, at hele økosystemet samarbejder om at skabe ’åbne’ operatøradgange. I år vil denne afprøvede model kunne medvirke til en stigning i anvendelsen af LTE-netværk, og vi er stærkt engagerede i arbejdet med at udvide vores globale peering-netværk. Dette vil hjælpe mobiloperatørerne med at få øjeblikkelig, omfattende international dækning.”

Om samarbejdet siger Boyko Anna, Direktør, Corporate Communications, MTT Group: ”Vores partnerskab med SAP inden for GPRS/GRX-roaming går mange år tilbage og forbinder nogle af de største telekommunikationsoperatører i Asien og Europa. Med implementeringen af IPX-baserede LTE-roaming-tjenester fra SAP er vi nu i stand til at imødekomme den store efterspørgsel på en højhastigheds 4G-forbindelse fra vores globale kunder.”

Alexandre Pèbereau, Vicedirektør for International Carriers i Orange, udtrykker ligeledes begejstring for samarbejdet med SAP: ”Takket være tilslutningen til SAPs IPX LTE-roaming-hub vil Orange hurtigt kunne udvide antallet af dækkede lande samtidig med at sikre omkostningseffektivitet og optimal sikkerhed.”

Dette er også gældende for Bjoern Iversen, CEO, Telenor Global Services (TGS), som udtaler: ”TGS er stolt af det langsigtede samarbejde, vi har opbygget med SAP. Dette peering-partnerskab giver os begge mulighed for at udveksle LTE-trafik og ekspandere yderligere. Vores primære mål er at skabe en LTE roaming-service af høj kvalitet for at øge kundernes oplevelse når som helst, hvor som helst.”

For yderligere information, herunder flere nyheder fra Mobile World Congress 2014, besøg SAP Newsroom.

Følg også SAP på Twitter via @sapnews.

Læs den internationale pressemeddelelse her.

Relaterat / Kontaktpersoner

Susanne Kapfer
Pressekontakt
Director Communications, Nordic & Baltic region
susanne.kapfer@sap.com
+ 46 (0)8 58772798

Ellen Vig Nelausen
Pressekontakt
Nordic Marketing & Communications
ellen.vig.nelausen@sap.com
+45 2923 3234

Kasper Kankelborg
Pressekontakt
kasper.kankelborg@bm.com
+45 2613 5771