>

Ny SAP cloud-opdatering sigter mod holistisk kundeengagement

KøbenhavnDet er ikke længere nok for virksomheder at forbedre deres Customer Relationship Management. I stedet skal der mere fokus på Customer Engagement således at salgs-, service- og marketingenheder bliver optimeret. Kort sagt; SAP vil forbedre virksomheders tilgang til kunder, som fremadrettet skal have en større helhedsoplevelse af virksomheden.

Sådan lyder udmeldingen fra SAP, der i dag lancerer næste generation af Cloud for Customer-løsninger, hvor virksomheder netop har mulighed for at styrke forståelsen, interaktionerne, indsigten og engagementet med sine kunder. Alt sammen opdateringer, der hjælper medarbejdere med at levere bedre kundeoplevelser gennem fejlfri eksekveringer af forretningsprocesser på tværs af afdelinger.

Opdateringerne af SAP Cloud for Customer omfatter bedre kundeintelligens gennem prædiktive analyser, mobil adgang til data og registreringer foruden intelligent integration af SAP Cloud for Customer til både on-premise og cloud HR-systemer samt generel ERP. Ifølge SAP gavner opdateringerne, foruden salg og service, også salgs- og markedsføringsmedarbejderne i direkte kundeinteraktioner.

Derudover præsenterer SAP specifik support til virksomheder i retail- og high tech-branchen, der nu bliver i stand til bedre at kunne rådgive deres partnere omkring hele deres kunders ageren.

Læs mere: http://www.news.sap.com/sap-offers-deep-sales-service-and-marketing-intelligence-for-better-customer-engagement-in-the-cloud/

Relaterat / Kontaktpersoner

Susanne Kapfer
Pressekontakt
Director Communications, Nordic & Baltic region
susanne.kapfer@sap.com
+ 46 (0)8 58772798

Ellen Vig Nelausen
Pressekontakt
Nordic Marketing & Communications
ellen.vig.nelausen@sap.com
+45 2923 3234

Kasper Kankelborg
Pressekontakt
kasper.kankelborg@bm.com
+45 2613 5771