SAP HANA ryger i skyen – og bliver nemmere at bruge

Det bliver nemmere at bruge SAP HANA, der fra i dag bliver tilgængelig via SAPs private cloudtjeneste. Derudover bliver prismodellen forsimplet, mens det for kunder bliver muligt at tilpasse løsningen efter individuelle behov.

KøbenhavnUdbredelsen og anvendelsen af cloud har navnlig gennem de sidste fire år været en af grundstenene i SAPs forretningsstrategi. Den tyske softwaregigant føjer nu endnu et element til cloud-udviklingen.

Det bliver nemlig fra i dag både nemmere at bruge SAP HANA, mens prismodellen bliver tydeligere. Målsætningen er, at virksomheder af alle størrelser skal kunne drage fordel af den kraftige memory-baserede HANA-platform samt cloud-tjenesterne. SAP lancerer i den forbindelse også nye tilbud for platformen SAP HANA Cloud, idet kunderne nu kan vælge mellem tre muligheder: SAP HANA AppServices, SAP HANA DBServices og SAP HANA Infrastructure Services.

Nyheden blev præsenteret på en pressekonference i Palo Alto, Californien.

”Vi har fra og med i dag gjort det lettere for endnu flere kunder at bruge SAP HANA-baserede applikationer. Kunder og partnere kan nu opdage styrken i SAP HANA og tilmed bygge de cloud-applikationer, som de ønsker,” siger Dr. Vishal Sikka, der er medlem af SAPs ledelsesgruppe og ansvarlig for Produkter & Innovation.

Ny levering og prismodel for SAP HANA
 For at tilgodese så mange forskellige kunder som muligt kører SAP HANA med flere prisalternativer. Modellen starter med en basispris og kan suppleres og udvides gradvist. Kunderne betaler kun for det, de bruger og kan enten vælge en samlet løsning eller individuelle funktioner som eksempelvis prediktiv analyse, rumlige processer eller planlægning.

SAP HANA Cloud-platform med nye tilbud 
Eftersom antallet af apps stiger voldsomt, præsenterer SAP også nye tilbud til platformtjenesten SAP HANA Cloud. Denne service (PaaS) er en memory-baseret tjeneste som er særlig anvendelig for eksempelvis udviklere, nystartede virksomheder, softwareleverandører og virksomheder, som nu kan bygge, udvikle, installere og køre datadrevne applikationer direkte i skyen. SAP HANA Cloud er tilgængelig på SAP HANA Marketplace. Efter 30 minutter er SAP HANA Cloud klar til brug, hvor kunden ifølge SAP kan drage fordel af en omfattende platform for næste generation af applikationer. Derudover kan kunden også kontrollere deres individuelle behov gennem fleksible abonnementsmodeller på de forskellige tjenester.

Enkelt at shoppe på SAP HANA Marketplace 
SAP HANA Cloud har mellem 128 GB til 1 TB hukommelse og er til rådighed fra SAP HANA Marketplace, som er en onlinebutik, hvor kunderne kan afprøve og købe HANA-baserede applikationer. SAP Fiori applikationer og hundredevis af startups samt ISV-tilbud er også tilgængelige på websitet.

En opsamling af dagens webcast kan findes her:
http://events.sap.com/hanalaunch/en/home

Engelsk pressemeddelelse:http://www.news.sap.com/sap-unveils-next-step-for-the-cloud-powered-by-sap-hana/

Mere information kan findes på SAP Newsroom:
http://www.news.sap.com/

SAP er verdens førende leverandør af virksomhedssoftware og hjælper virksomheder af alle størrelser og fra alle brancher med bedre forretningsstyring. Fra forvaltning til bestyrelseslokalet, lager til butik, desktop til mobile enheder – gør SAP mennesker og organisationer bedre i stand til at samarbejde og benytte forretningsmæssige informationer mere effektivt for at være længder foran konkurrenterne. SAP applikationer og services gør det muligt for mere end 258.500 kunder at optræde professionelt, tilpasse sig løbende og til at udbygge forretningen på en bæredygtig måde. For mere information, se www.sap.com/denmark og følg os på Twitter @SAPDANMARK.

Relaterat / Kontaktpersoner

Susanne Kapfer
Pressekontakt
Director Communications, Nordic & Baltic region
susanne.kapfer@sap.com
+ 46 (0)8 58772798

Ellen Vig Nelausen
Pressekontakt
Nordic Marketing & Communications
ellen.vig.nelausen@sap.com
+45 2923 3234

Kasper Kankelborg
Pressekontakt
kasper.kankelborg@bm.com
+45 2613 5771