>

SAP optages i Guinness World Records

KøbenhavnSAP og samarbejdspartnere såsom BMMsoft, HP, Intel, NetApp og Red Hat har sat ny verdensrekord og bliver dermed optaget i Guinness World Records. Det sker med udviklingen af verdens største datalager (Data Warehouse), som gør det simplere, hurtigere og mere omkostningseffektivt for virksomheder at udnytte værdien af massive mængder data.

Datalageret er baseret på SAP HANA-platformen og SAP IQ-software. Dette uafhængige 12,1 PB datalager er blevet anerkendt af Guinness Book of World Records som værende fire gange større end den tidligere rekord.

”Målet om at opnå en ny verdensrekord med kombinationen af SAP HANA og SAP IQ var en stor udfordring, som jeg stillede vores ingeniørteam. Vores mål var, at sætte nye grænser i forhold til at føre Big Data sammen med hurtig, ad hoc og skalerbar analyse. SAP har vist platformens evne til at opnå dette fantastiske resultat, hvilket demonstrerer en omkostnings- og højeffektiv tilgang til at løse ekstreme problemer inden for Big Data og analyse,” siger Dr. Vishal Sikka, der er medlem af SAPs ledelsesgruppe og ansvarlig for Produkter & Innovation.

Det er ikke første gang, at SAP sætter verdensrekord. Det skete også, da SAP og samarbejdspartnere satte verdensrekord for indlæsning og indeksering af Big Data i en hastighed på 34,3 terabyte pr. time.

For yderligere information besøg SAP Newsroom.

Læs den originale pressemeddelelse her.

Relaterat / Kontaktpersoner

Susanne Kapfer
Pressekontakt
Director Communications, Nordic & Baltic region
susanne.kapfer@sap.com
+ 46 (0)8 58772798

Ellen Vig Nelausen
Pressekontakt
Nordic Marketing & Communications
ellen.vig.nelausen@sap.com
+45 2923 3234

Kasper Kankelborg
Pressekontakt
kasper.kankelborg@bm.com
+45 2613 5771