SAP sætter spot på iværksætteri og big data på Nordic Startup Conference

KøbenhavnNår danske iværksættere, investorer, studerende og erhvervsledere fredag den 28. marts mødes for at diskutere innovativ investering, ny nordisk teknologi og iværksætteri i Norden er det med den tyske softwaregigant SAP som strategisk partner. Dermed kommer SAPs globale startup program for første gang til Danmark.Ny nordisk teknologi, innovativ investering og hvordan Norden kan ændre verden er blot nogle af de emner der fokuseres på, når Max Niederhofer, Partner hos Sunstone Capital åbner Nordic Startup Conference med sin keynote fredag den 28. marts. Hele dagen igennem vil over 400 iværksættere, investorer, erhvervsledere og studerende mødes, diskutere, udveksle idéer og netværke.

“Når SAP har besluttet at være strategisk partner i Nordic Startup Conference, skyldes det vores fokus på at skabe nye vækstmuligheder gennem teknologi. Den teknologiske udvikling skaber nye og spændende innovationsmuligheder. Som global markedsleder indenfor software kan vi tilføre kreative iværksættere en topmoderne teknologiplatform samt global skalerbarhed. Vi arbejder allerede med mere end 1.250 startups rundt omkring i verden, og håber sponsoratet af Nordic Startup Conference kan øge vores samarbejde med iværksættere i Danmark,” siger Jørn Jacobsen, Country Manager, SAP Danmark A/S.

Samarbejdet mellem store og små virksomheder er ifølge SAP afgørende for at skabe vækst og nye jobmuligheder i Danmark og Europa. Derfor har SAP startet et globalt iværksætterfokusprogram SAP Startup Focus, som tilbyder gratis adgang til SAPs teknologiske datahåndterings-og analyse platform SAP HANA, der gør det muligt for startups at arbejde med kæmpe datamængder (big data). SAP Startup Focus giver også gratis adgang til tekniske SAP HANA eksperter, marketing og salgssupport. Man får også mulighed for at præsentere sin idé til SAP Ventures (uden krav om egenkapitaldeling). Nu kommer SAP Startup Focus for første gang danske iværksættere til gode.

FAKTA OM NORDIC STARTUP CONFERENCE:

 • Nordic Startup Conference er nystartet initiativ. Læs mere om organisationen her http://startupconference.org/nordic/
 • Nordic Startup Conference er organiseret af iværksættere for iværksættere og samler +500 iværksættere og investorer til 6 paneldiskussioner og keynotes samt idé battles, der viser den høje kvalitet af startups i Norden. Du kan læse mere om konceptet her http://startupconference.org/nordic/#section-agenda
 • Nordic Startup Conference afholdes fredag den 28. marts fra 8:00-18:00 hos Street Mekka, København. Efterfølgende afholdes et afterparty, der inkluderer liveoptrædener, en række sjove spil, samt ”Open Mic”, som giver nye iværksættere muligheden for at præsentere deres idé på den helt store scene.

FAKTA OM SAP:

 • Opstart af iværksætterfokusprogrammet SAP Startup Focus, hvor små og nystartede virksomheder lærer at udvikle applikationer på en ny platform, baseret på in-memory teknologi, der gør det muligt at trække data langt hurtigere og dermed arbejde med big data. Pt. er over 1.250 iværksættere involveret. Læs mere her:
  http://www.saphana.com/community/learn/startups
 • Samarbejde med 800 universiteter i EMEA regionen, heraf med Aarhus Universitet, Handelsskolen Silkeborg og IT-universitetet i København i Danmark, og med 31 universiteter i det øvrige Norden.
 • I oktober 2013 var SAP sponsor for Start-Up Weekend Borgen, og bidrog med software og konsulentekspertise til iværksættere.
 • Lancering af online e-lærings platform Academy Cube for over 100.000 unge nyuddannede og ledige i fællesskab med store spillere som Microsoft og LinkedIn og Europa-Kommissionen. Platformen er lige rullet ud i Spanien og Portugal. Læs mere her:
  http://academy-cube.eu/

SAP er verdens førende leverandør af virksomhedssoftware og hjælper virksomheder af alle størrelser og fra alle brancher med bedre forretningsstyring. Fra forvaltning til bestyrelseslokalet, lager til butik, desktop til mobile enheder – gør SAP mennesker og organisationer bedre i stand til at samarbejde og benytte forretningsmæssige informationer mere effektivt for at være længder foran konkurrenterne. SAP applikationer og services gør det muligt for mere end 253.500 kunder at optræde professionelt, tilpasse sig løbende og til at udbygge forretningen på en bæredygtig måde. For mere information, se www.sap.com/denmark og følg os på Twitter @SAPDANMARK.

Relaterat / Kontaktpersoner

Susanne Kapfer
Pressekontakt
Director Communications, Nordic & Baltic region
susanne.kapfer@sap.com
+ 46 (0)8 58772798

Ellen Vig Nelausen
Pressekontakt
Nordic Marketing & Communications
ellen.vig.nelausen@sap.com
+45 2923 3234

Kasper Kankelborg
Pressekontakt
kasper.kankelborg@bm.com
+45 2613 5771