SAP vil købe førende HR-cloud-udbyder

KøbenhavnSAP har netop fremlagt planer om at købe Fieldglass, som via cloudbaseret teknologi tilbyder software, der kan skabe overblik over eksempelvis fleksible arbejdstagere, løsansatte, freelancere.

”Købet af Fieldglass styker muligheden for SAPs kunder, der ønsker at tiltrække og administrere sin arbejdsstyrke. Købet viser desuden, at SAP er den ubestridte leder af integrerede HR-løsninger, som man kan erhverve via cloud,” siger Jim Hagemann Snabe, CEO SAP.

Det er formålet, at Fieldglass, sammen med Ariba og SuccesFactors, skal indgå i SAPs portefølje af HR-IT-virksomheder, der har til hensigt at understøtte kunderne i forvaltningen af deres arbejdsstyrke.

Læs mere om købet her:
http://global.sap.com/corporate-en/news.epx

Relaterat / Kontaktpersoner

Susanne Kapfer
Pressekontakt
Director Communications, Nordic & Baltic region
susanne.kapfer@sap.com
+ 46 (0)8 58772798

Ellen Vig Nelausen
Pressekontakt
Nordic Marketing & Communications
ellen.vig.nelausen@sap.com
+45 2923 3234

Kasper Kankelborg
Pressekontakt
kasper.kankelborg@bm.com
+45 2613 5771