>

SAP tilbyder hele løsningssuiten på subscription

I dag præsenterer SAP nye subscription-modeller (abonnementsmodeller) for SAP Business Suite via SAP HANA Enterprise Cloud. I kombination med forbedrede migreringsservices og udvidelse af de globale datacentre bliver det lettere for SAPs kunder at få adgang til de kraftfulde cloud-løsninger.

KøbenhavnUdbredelsen og anvendelsen af cloud-løsninger har gennem de sidste fire år været en af grundstenene i SAPs forretningsstrategi og med lanceringen af de nye subscription-modeller (abonnementsmodeller), gør den tyske softwaregigant det nu endnu lettere for kunderne at få adgang til den banebrydende in-memory-teknologi. Adgangen til SAP Business Suite, via SAP HANA Enterprise Cloud, bliver desuden lettere med udvidelse af de globale datacentre og forbedrede migreringsservices, der gør det enkelt for kunderne at komme i gang med SAP HANA-baserede applikationer fra skyen.

“I dag tager vi et væsentligt skridt fremad i transformation af SAP, idet vi med vores nye subscription-modeller til SAP HANA ikke kun understreger vores engagement inden for cloud, men også øger valgmulighederne og enkelheden i anvendelsen af SAP HANA,” udtaler Dr. Vishal Sikka, der er medlem af SAPs ledelsesgruppe og ansvarlig for Produkter & Innovation, og forstsætter: “Desuden udvider vi vores globale tilstedeværelse med en omfattende in-memory fokuseret plan for vores datacentre, som vil forenkle vores kunders it-landskaber betydeligt.”

Komplet Cloud-løsning på abonnement

Som global leder inden for forretningssoftware ønsker SAP at hjælpe kunder som McLaren, Schaidt Innovations og Levi Strauss med at få en let overgang fra en on premise-strategi til en hybrid eller fuld cloud-strategi. Kunderne får dermed det fulde udbytte af SAP Business Suite, men samtidig også fleksibiliteten, brugeroplevelsen og den hurtige innovation, der er til rådighed inden for cloud-teknologien.

Derfor tilbyder SAP HANA Enterprise Cloud nu applikationer såsom SAP Business Suite, SAP Business Warehouse-applikationer og SAP HANA-platformen på subscription-basis. Løsningerne tilbydes fra et sikkert miljø fra regionale SAP datacentre rundt om i verden og giver kunderne mulighed for at køre deres forretningskritiske applikationer i et privatstyret cloud-miljø. Det supplerer den seneste SAP HANA Cloud Platform-lancering i marts, der giver kunder mulighed for at udvide, bygge og køre nye cloud-applikationer ovenpå SAP HANA Platformen. Dog kan der være nogle begrænsninger for særlige kunde-og produktspecifikke konfigurationer.

Forbedrede migrationstjenester til cloud

Med forbedrede tjenester til cloud-migration kan SAPs kunder drage fordel af flere valgmuligheder og en mere enkel transformation af deres eksisterende SAP-applikationer til cloud. Det omfatter bl.a. integration med SAPs on premise-applikationer og andre SAP cloud-løsninger herunder løsninger fra SuccessFactors og Ariba. Vedligeholdelse, support og opgraderingstjenester vil fortsætte under kundernes nuværende vedligeholdelsesaftaler for de migrerede løsninger. Med mere end 15.000 servicefolk og flere leveringscentre globalt kan SAP hjælpe kunderne med at migrere til SAP HANA Enterprise Cloud enkelt og hurtigt.

SAP øger antallet af sine globale datacentre

SAP udvider også sin globale tilstedeværelse med en omfattende plan for sine datacentre – en plan, som spænder over fire kontinenter. SAP driver 16 datacentre verden over og udvider sin tilstedeværelse for at overholde lokale restriktioner og regler, som gør det muligt for kunder at drive deres forretning i SAP Cloud drevet af SAP HANA. Den 7. april annoncerede SAP Japan, at SAP havde etableret sine første to datacentre i den asiatiske stillehavsregion i Tokyo og Osaka.

Alle SAPs datacentre er in-memory-fokuseret og er gearet til at kunne håndtere virksomhedernes store datamængder. SAP annoncerede nyligt, at alle datacentre og faciliteter vil blive drevet med 100 procent vedvarende elektricitet begyndende i 2014. Skiftet vil bidrage til at minimere SAPs CO2-udslip i takt med, at SAP bevæger sig mod en mere cloud-baseret forretningsmodel. Skiftet vil ligeledes reducere CO2-udleningen fra it-systemerne hos SAPs kunder.

For mere information besøg SAP Newsroom. Følg SAP på Twitter @sapnews og @SAPInMemory.

Læs mere I den internationale pressemeddelelse her.

SAP er verdens førende leverandør af virksomhedssoftware og hjælper virksomheder af alle størrelser og fra alle brancher med bedre forretningsstyring. Fra forvaltning til bestyrelseslokalet, lager til butik, desktop til mobile enheder – gør SAP mennesker og organisationer bedre i stand til at samarbejde og benytte forretningsmæssige informationer mere effektivt for at være længder foran konkurrenterne. SAP applikationer og services gør det muligt for mere end 253.500 kunder at optræde professionelt, tilpasse sig løbende og til at udbygge forretningen på en bæredygtig måde. For mere information, se www.sap.com/denmark og følg os på Twitter @SAPDANMARK.

Relaterat / Kontaktpersoner

Susanne Kapfer
Pressekontakt
Director Communications, Nordic & Baltic region
susanne.kapfer@sap.com
+ 46 (0)8 58772798

Ellen Vig Nelausen
Pressekontakt
Nordic Marketing & Communications
ellen.vig.nelausen@sap.com
+45 2923 3234

Kasper Kankelborg
Pressekontakt
kasper.kankelborg@bm.com
+45 2613 5771