>

SAP vokser med 38% i første kvartal af 2014

KøbenhavnSAP is successfully transitioning to the cloud demonstrated by fast growth in cloud and a solid performance in the core business, which drove revenue growth in the first quarter 2014. Non-IFRS cloud subscriptions and support revenue increased 38% at constant currencies (32% at actual currencies). Non-IFRS software and support revenue increased 7% at constant currencies (2% at actual currencies). Non-IFRS software and software-related service revenue grew 9% at constant currencies (4% at actual currencies).

“We are well on our way to becoming THE cloud company powered by SAP HANA with fast growth in the cloud and broad adoption of HANA as the real-time business platform,” said Bill McDermott and Jim Hagemann Snabe, Co-CEOs of SAP. “We offer our entire Business Suite in the cloud and are leading the market with the most comprehensive end-to-end HR cloud solution. And our customers can manage all workers, goods and services through the world’s largest business network in the SAP cloud.”

SAPs kvartalsvise resultater for første kvartal af 2014

SAP er verdens førende leverandør af virksomhedssoftware og hjælper virksomheder af alle størrelser og fra alle brancher med bedre forretningsstyring. Fra forvaltning til bestyrelseslokalet, lager til butik, desktop til mobile enheder – gør SAP mennesker og organisationer bedre i stand til at samarbejde og benytte forretningsmæssige informationer mere effektivt for at være længder foran konkurrenterne. SAP applikationer og services gør det muligt for mere end 258.000 kunder at optræde professionelt, tilpasse sig løbende og til at udbygge forretningen på en bæredygtig måde. For mere information, se www.sap.com/denmark og følg os på Twitter @SAPDANMARK.

Relaterat / Kontaktpersoner

Susanne Kapfer
Pressekontakt
Director Communications, Nordic & Baltic region
susanne.kapfer@sap.com
+ 46 (0)8 58772798

Ellen Vig Nelausen
Pressekontakt
Nordic Marketing & Communications
ellen.vig.nelausen@sap.com
+45 2923 3234

Kasper Kankelborg
Pressekontakt
kasper.kankelborg@bm.com
+45 2613 5771