>

SAP bliver et SE-selskab – Jim Hagemann Snabe træder ind Supervisory Board

CopenhagenDanmark som foregangsland

SAP’s aktionærer godkendte i går at gøre SAP til et europæisk selskab (SE, Societas Europaea). Jim Hagemann Snabe fratræder samtidig officielt sin stilling som Co-CEO i SAP og er i stedet blevet valgt ind i SAP SE’s Supervisory Board.

Læs hele pressemeddelelsen her: http://global.sap.com/news-reader/index.epx?category=ALL&articleID=22894&searchmode=C&page=1&pageSize=10

Video fra CEO Bill McDermotts tale i forbindelse med generalforsamlingen: http://www.sap-tv.com/video/31306

SAP er verdens førende leverandør af virksomhedssoftware og hjælper virksomheder af alle størrelser og fra alle brancher med bedre forretningsstyring. Fra forvaltning til bestyrelseslokalet, lager til butik, desktop til mobile enheder – gør SAP mennesker og organisationer bedre i stand til at samarbejde og benytte forretningsmæssige informationer mere effektivt for at være længder foran konkurrenterne. SAP applikationer og services gør det muligt for mere end 253.500 kunder at optræde professionelt, tilpasse sig løbende og til at udbygge forretningen på en bæredygtig måde. For mere information, se www.sap.com/denmark og følg os på Twitter @SAPDANMARK.

Relaterede / Kontaktpersoner

Susanne Kapfer
Pressekontakt
Director Communications, Nordic & Baltic region
susanne.kapfer@sap.com
+46 (0)8 587 72798

Ellen Vig Nelausen
Pressekontakt
Nordic Marketing & Communications
ellen.vig.nelausen@sap.com
+45 2923 3234

Kasper Kankelborg
Pressekontakt
kasper.kankelborg@bm.com
+45 2613 5771