>

SAP Fiori: Bedre brugeroplevelse integreret i alle SAP-løsninger

CopenhagenSAP har netop meldt ud, at SAP Fiori og SAP Screen Personas vil blive en del af alle SAP-løsninger. SAP Fiori er en omfattende samling af apps, der skal forbedre brugeroplevelsen via et intuitivt design, mens SAP Screen Personas giver brugeren mulighed for let at tilpasse produktet organisationen. Det betyder, at alle SAP-løsninger nu leverer en personlig, responsiv og simpel brugeroplevelse.

SAP har i samme forbindeslse udnævnt Sam Yen til direktør for design for styrke netop design og brugeroplevelsen. Sam Yen vil referere direkte til Bernd Leukert, der er bestyrelsesmedlem i SAP og ansvarlig for Produkt & Innovation.

Læs den officielle pressemeddelelse her: http://www.news.sap.com/sapphire-now-sap-fiori-user-experience/

For yderligere information:

Ellen Vig Nelausen, Nordic Employee, Communications, CSR and Media Relations, M: +45 2923 3234, E: ellen.vig.nelausen@sap.com

SAP er verdens førende leverandør af virksomhedssoftware og hjælper virksomheder af alle størrelser og fra alle brancher med bedre forretningsstyring. Fra forvaltning til bestyrelseslokalet, lager til butik, desktop til mobile enheder – gør SAP mennesker og organisationer bedre i stand til at samarbejde og benytte forretningsmæssige informationer mere effektivt for at være længder foran konkurrenterne. SAP applikationer og services gør det muligt for mere end 258000 kunder at optræde professionelt, tilpasse sig løbende og til at udbygge forretningen på en bæredygtig måde. For mere information, se www.sap.com/denmark og følg os på Twitter @SAPDANMARK.

Relaterede / Kontaktpersoner

Susanne Kapfer
Pressekontakt
Director Communications, Nordic & Baltic region

susanne.kapfer@sap.com
+46 (0)8 587 72798

Ellen Vig Nelausen
Pressekontakt
Nordic Marketing & Communications

ellen.vig.nelausen@sap.com
+45 2923 3234

Kasper Kankelborg
Pressekontakt

kasper.kankelborg@bm.com
+45 2613 5771