>

SAP forbedrer hovedplatformen

CopenhagenSAP offentliggør de næste skridt i ambitionen om at gøre SAP HANA til den foretrukne platform for virksomheder, der ønsker at udvikle deres forretning i cloud. Det betyder, at SAP nu præsenterer nye funktioner, som går på tværs af mobil, analyser, datatjenester, der tilmed bliver leveret gennem mere brugervenlige flader.

De nye løsninger har til hensigt at forenkle virksomhedernes brugerflade, hvilket blandt andet betyder, at virksomheder nu kan bruge SAP HANA Cloud som soloplatform på tværs af deres applikationslandskab. Derudover har SAP givet grønt lys for anvendelse af SAP HANA på Red Hat Enterprise Linux.

Virksomheder har mulighed for at afprøve og købe den nye og forbedrede SAP HANA-platform via SAP HANA Marketplace.

Læs officiel pressemeddelelse for uddybning her:
http://www.news.sap.com/sapphire-now-sap-fosters-open-ecosystem-customer-innovation/

For yderligere information:

Ellen Vig Nelausen, Nordic Employee, Communications,
CSR and Media Relations, M: +45 2923 3234,
E: ellen.vig.nelausen@sap.com

SAP er verdens førende leverandør af virksomhedssoftware og hjælper virksomheder af alle størrelser og fra alle brancher med bedre forretningsstyring. Fra forvaltning til bestyrelseslokalet, lager til butik, desktop til mobile enheder – gør SAP mennesker og organisationer bedre i stand til at samarbejde og benytte forretningsmæssige informationer mere effektivt for at være længder foran konkurrenterne. SAP applikationer og services gør det muligt for mere end 258000 kunder at optræde professionelt, tilpasse sig løbende og til at udbygge forretningen på en bæredygtig måde. For mere information, se www.sap.com/denmark og følg os på Twitter @SAPDANMARK.

Relaterede / Kontaktpersoner

Susanne Kapfer
Pressekontakt
Director Communications, Nordic & Baltic region

susanne.kapfer@sap.com
+46 (0)8 587 72798

Ellen Vig Nelausen
Pressekontakt
Nordic Marketing & Communications

ellen.vig.nelausen@sap.com
+45 2923 3234

Kasper Kankelborg
Pressekontakt

kasper.kankelborg@bm.com
+45 2613 5771