>

SAP går efter finanscheferne med ny software

CopenhagenSAP Simple Finance er en softwareløsning der tilbyder CFO’er og økonomiske afdelinger mulighed for let at håndtere komplekse arbejdsopgaver. Softwaren vil fungere som en cloud-løsning gennem SAP HANA Enterprise Cloud og den vil være tilgængelig i over 50 forskellige lande verden over.

SAP har i de sidste årtier været førende producent indenfor økonomiske IT-løsninger og har haft et løbende samarbejde med kunderne. Samarbejdet har muliggjort identificering af de mest komplekse opgaver indenfor feltet, som har været udgangspunkt for at lave softwaren. Resultatet er SAP Simple Finance, der via enkelthed og brugervenlighed, gør medarbejdere bedre i stand til at udføre opgaver omkring bl.a. planlægning, analyse, regnskab, konsolidering, FOP og risici.

Softwaren vil blive tilgængelig under en fuld abonnementsmodel, der vil gøre det nemt for virksomheder at tage løsningen i brug og levere resultater på baggrund af strategiske analyserede data i real tid.

Læs mere i den officielle pressemeddelelse her: http://www.news.sap.com/sapphire-now-2014-sap-simple-finance-modern-set-finance-solutions/

For yderligere information:

Ellen Vig Nelausen, Nordic Employee, Communications, CSR and Media Relations, M: +45 2923 3234, E: ellen.vig.nelausen@sap.com

SAP er verdens førende leverandør af virksomhedssoftware og hjælper virksomheder af alle størrelser og fra alle brancher med bedre forretningsstyring. Fra forvaltning til bestyrelseslokalet, lager til butik, desktop til mobile enheder – gør SAP mennesker og organisationer bedre i stand til at samarbejde og benytte forretningsmæssige informationer mere effektivt for at være længder foran konkurrenterne. SAP applikationer og services gør det muligt for mere end 258000 kunder at optræde professionelt, tilpasse sig løbende og til at udbygge forretningen på en bæredygtig måde. For mere information, se www.sap.com/denmark og følg os på Twitter @SAPDANMARK.

Relaterede / Kontaktpersoner

Susanne Kapfer
Pressekontakt
Director Communications, Nordic & Baltic region

susanne.kapfer@sap.com
+46 (0)8 587 72798

Ellen Vig Nelausen
Pressekontakt
Nordic Marketing & Communications

ellen.vig.nelausen@sap.com
+45 2923 3234

Kasper Kankelborg
Pressekontakt

kasper.kankelborg@bm.com
+45 2613 5771