>

SAP lægger branchespecifikke løsninger i skyen

CopenhagenSAP og partnere har netop offentliggjort planer om at lægge sine branchespecifikke løsninger i clouden. Dermed kombinerer SAP sin ekspertise indenfor industrispecifikke forretningsprocesser med den tekniske kreativitet fra sit globale økosystem og brede kundebase.

For at styrke kvaliteten og opfylde målsætningen med planerne har SAP oprettet en såkaldt industri cloud-organisation, som skal udvikle skræddersyede cloud-løsninger, der forenkler og ændrer hvordan virksomheder kan arbejde.

Læs mere i den officielle pressemeddelelse her: http://www.news.sap.com/pre-sapphire-industry-cloud/

For yderligere information:

Ellen Vig Nelausen, Nordic Employee, Communications, CSR and Media Relations, M: +45 2923 3234, E: ellen.vig.nelausen@sap.com

SAP er verdens førende leverandør af virksomhedssoftware og hjælper virksomheder af alle størrelser og fra alle brancher med bedre forretningsstyring. Fra forvaltning til bestyrelseslokalet, lager til butik, desktop til mobile enheder – gør SAP mennesker og organisationer bedre i stand til at samarbejde og benytte forretningsmæssige informationer mere effektivt for at være længder foran konkurrenterne. SAP applikationer og services gør det muligt for mere end 258000 kunder at optræde professionelt, tilpasse sig løbende og til at udbygge forretningen på en bæredygtig måde. For mere information, se www.sap.com/denmark og følg os på Twitter @SAPDANMARK.

Relaterede / Kontaktpersoner

Susanne Kapfer
Pressekontakt
Director Communications, Nordic & Baltic region

susanne.kapfer@sap.com
+46 (0)8 587 72798

Ellen Vig Nelausen
Pressekontakt
Nordic Marketing & Communications

ellen.vig.nelausen@sap.com
+45 2923 3234

Kasper Kankelborg
Pressekontakt

kasper.kankelborg@bm.com
+45 2613 5771