>

SAP lancerer ny division for små og mellemstore virksomheder

SAP annoncerer lanceringen af ​​SMB Solutions Group, en ny division fokuseret på de specifikke behov i små og mellemstore virksomheder (SMV) med op til 500 ansatte. Mens SAP allerede har haft succes på dette marked, hvilket udgør næsten halvdelen af verdens BNP, er den nye division edikeret til at imødekomme de stigende teknologiske krav fra mindre virksomheder. Med SAPs fokus på at gøre forretning enklere, skal SMB Solutions Group blive den vigtigste indgang til små virksomheder og SMB-partnere globalt. Af SAPs 261.000 kunder verden over er runt 100.000 små virksomheder.Den nye division vil blive ledet af Dean Mansfield. Mansfield vil køre på et strategi til at omdefinere SMV markedet ved at skabe den næste generation af forenklede, integrerede forretningsapplikationer på grundlag af SAP HANA og leveret via skyen, der vil løse SMV’s forretningsmæssige udfordringer. Desuden vil Mansfield føre den nuværende SAP Business One applikationsportefølje, der vil fortsætte med at operere gennem SAP’s globale partnerorganisation, og har planer om at fremskynde vedtagelsen af ​​SAP Business One i skyen og baseret på SAP HANA.“Små og mellemstore virksomheder spiller en stadig vigtigere rolle i den globale økonomi og på samme tid er i stigende grad interesseret i at udnytte avanceret teknologi,” siger Ray Boggs, vice president for SMB Research, IDC. “Vi forudser ett rekord i SMB’s verdensomspændende it-forbrug, der vil top 680 milliarder dollar i 2018, med ekstraordinære gevinster i de vigtigste regioner og på tværs af vigtige teknologier som brug af mobile enheder og cloud-løsninger. Muligheden for forretninger at skærpe deres produkter, forfine distributionsstrategi og appellere til nye kunder har aldrig været større.”Originalnyhed: http://www.news-sap.com/sap-launches-smb-solutions-group-dedicated-needs-smaller-firms/