>

Gartner: Ariba står i spidsen for IT-indkøb

SAP-selskabet Ariba er for ottende år i træk blevet anerkendt som førende i Gartners Magic Quadrant 2015 for strategiske indkøbsordninger. ”Det er vigtigt for os at levere løsninger, som hjælper vores kunder til at optimere samarbejdet i virksomheden på tværs af værdikæden for at opnå innovation, effektivitet og smidighed. Vores position i Gartners Magic Quadrant beviser, at vores løsninger hjælper virksomheder med at udnytte fordelene og smidigheden ved skyen og samtidig til at få den indsigt, virksomhedsnetværket giver, så virksomheden kan drives på den enklest mulige måde”, siger Charlotte Wedel-Neergaard, Nordic Sales Director, Procurement & Cloud i SAP Danmark.

Rapporten fra 2015 har evalueret alle Aribas løsninger inden for strategisk sourcing. Ariba får anerkendelsen som ledende leverandør baseret på sin ”Evne til at eksekvere” og ”Gennemføre visionen”.

Læs den engelske meddelelse her: http://www.news-sap.com/ariba-positioned-leader-gartner-magic-quadrant-strategic-sourcing-suites/

Link til Ariba: www.ariba.com

Link til SAP: www.sap.com/denmark