>

Ny SAP-suite S/4HANA sætter nye standarder for forretningssoftware, IT-integration og innovationsevne

SAP lancerer i dag den næste generation af forretningssoftware. Den nye softwareløsning ’SAP Business Suite 4 SAP HANA’ – også forkortet S/4HANA sætter nye standarder for, hvor enkelt det skal være for virksomheder at anvende deres forretningssoftware.

SAP S/4HANA er udelukkende baseret på den avancerede data in-memory platform SAP HANA og er ved hjælp af SAP Fiori designet ud fra de mest moderne kriterier for brugergrænseflader på mobile enheder, der sikrer, at det er let at arbejde på tværs af enheder og funktioner og på så godt som ethvert device. Med forenklede og forbedrede processer definerer S/4HANA et helt nyt paradigme for forretningssoftware og for it-integration i virksomheder.

Kombineret med mere end 40 års erfaring på tværs af alle brancher er S/4HANA designet til at understøtte udviklingen af nye forretningsmodeller, og især dette udgangspunkt er afgørende for at kunne nedbryde barriererne til at arbejde med eksempelvis Internet of Things og Big Data. Nye, forenklede datastrukturer gør kunderne i stand til at gentænke deres samlede IT-løsning, og giver dem samtidig udsigt til lavere omkostninger og talrige muligheder for optimeringer via fx et mindre data-footprint, integration af mange løsninger som ERP, CRM, SRM, SCM og PLM i ét system, samt hurtigere analyser og rapportering.

SAP S/4HANA handler om at forene software, mobile enheder og mennesker i virksomhederne – real time-”, fortæller SAP’s CEO Bill McDermott. ”I dag præsenterer vi en innovativ platform, der giver konkurrencefordele og vækstmuligheder for enhver virksomhed, der er på vej ud på nye markeder eller søger dialog med forbrugerne på tværs af alle kanaler. S/4HANA er vores business suite genopfundet til den digitale tidsalder. Dette er en historisk dag, og vi tror på at S/4HANA markerer begyndelsen til enden for det 20. århundredes IT stak og al den kompleksitet som fulgte med”.

”Vi står klar med den bedste løsning til alle, som oplever at deres data har en stigende strategisk rolle i virksomheden. Muligheden for fuld integration af alle afdelinger i én og samme business suite og på samme platform bringer uanet værdi og nye muligheder ud i hele virksomheden, og det giver samtidig en konstant dyb data-indsigt og tilsvarende værdifulde beslutningsgrundlag for alle. S/4HANA vil frigøre ressourcer som vores kunder i form af tid og penge bruger på daglig drift til innovation og ændrer dermed balancen mellem ’at holde hjulene i gang’ og virksomhedens innovationsevne,” fortæller SAP Danmarks Country Manager, Anders Feddersen.

Den nye business suite giver fuldt udbytte af de seneste in-memory og real-time kapaciteter i SAP HANA.S/4HANA kan afvikles cloud-baseret i skyen, on premise hos kunden selv eller som en kombination af cloud og on premise alt efter hvad kunderne foretrækker. Med lanceringen af S/4HANA udvider SAP også porteføljen af cloud-baserede løsninger så som Ariba, Fieldglass og SuccessFactors. Dette giver kunderne mulighed for at sætte deres eget tempo imod cloud-baserede løsninger med udgangspunkt i deres behov samtidig med at de beholder den fulde integration og alle forretningsfordelene ved deres eksisterende SAP løsninger.

Læs den engelske pressemeddelelse her eller gå til SAP Global Press Room.

For yderligere information kontakt:

SAP PR Manager, Nordic & Baltic region: Cathrine Thaning, +47 67529458, Cathrine.thaning@sap.com

Jan Hybertz Gøricke, Rostra Kommunikation, +45 33360426, jhg@rostrapr.com