>

SAP samarbejder med Google om Android™ for Work

SAP har i dag annonceret et samarbejde med Google om support til Android™ for Work. Via Android for Work kan medarbejdere medbringe og benytte deres personlige Android-enheder på arbejdspladsen og skifte mellem arbejdsrelaterede og personlige aktiviteter uden at miste kontrollen over personlige data. Den nye integrering af SAP® Mobile Secure portfolio vil også gøre det lettere for IT-medarbejdere og udviklere at administrere og sikre de mange enheder, apps og store mængder af indhold, der findes i Android-universet.

Dirk Boessmann, senior vice president i Mobile Devolopment i SAP, udtaler om det nye samarbejde, ”Mange virksomheder har oplevet en bølge af både medarbejdere og kunder som har Android enheder med på arbejdspladsen. SAP har gennem flere år været førende i udviklingen og distributionen af Android-baserede enterprise apps. På trods af dette er Android for Work en sand ’game changer’. SAP og Google har arbejdet sammen om at kunne tilbyde kunderne den simple og konsistente måde at håndtere og sikre Android-oplevelsen på, uanset hvilken OS-version der er tale om. De får også mulighed for at udnytte al den tilgængelige innovation, både gennem udviklingen af apps og gennem distributionen, som er udviklet specifikt til Android for Work. De mest populære SAP-apps vil være klar til installation i Android for Work.”

Læs mere om SAP og Googles nye løsning her

Yderligere information om mobile løsninger fra SAP kan findes på www.sap.com/mobile

For yderligere information kontakt:

SAP PR Manager, Nordic & Baltic region: Cathrine Thaning, +47 67529458, Cathrine.thaning@sap.com

Christoffer Hovaldt, Rostra Kommunikation, +45 26705282, ch@rostrapr.com