>

SAP lancerer ny læseplan til mere end 2.000 universiteter i samarbejde med bl.a. Aalborg Universitet

Siden 2014 har SAP i samarbejde med otte universiteter fra hele verden, heriblandt Aalborg Universitet, udviklet læseplaner målrettet Industry 4.0. I dag præsenterer SAP det nye pensum til Industry 4.0 sammen med de universiteter, som deltager i tests af det nye materiale i SAP’s University Alliance-program. Når testperioden afsluttes, forventes den nye Industry 4.0-læseplan at blive tilgængelig for mere end 2.000 medlemsuniversiteter i SAP’s University Alliance-program fra August 2015.

Det nye pensum er rettet mod universiteter, som ønsker at udvikle unge talenter til fremtidens produktionsaktiviteter og er primært rettet mod studerende inden for teknik og virksomhedsledelse, samt MBA-studerende. Det teoretiske og praktiske indhold giver eleverne en grundlæggende viden om emnet viser konkrete eksempler fra industrisektoren i dag. ”Industrisektoren er under forandring – vi uddanner fremtidens ingeniører, som skal være med til at bygge morgendagens digitale verden, og Industry 4.0 er nøglen til at nå målet”, forklarer Zhu Hongming, professor ved Tongji Universitetet i Shanghai.

Medlemsuniversiteterne i University Alliance-programmet kan enten integrere indholdet af pensum i eksisterende kurser eller vælge at etablere nye undervisningsmoduler ud fra materialet. Det nye pensum præsenteres på teknologimessen CeBIT i Hannover i Tyskland senere i dag.

For yderlige information kontakt:

Director Communications, Nordic & Baltic region, Susanne Kapfer, +46(0)8 587 72798, susanne.kapfer@sap.com

Rostra Kommunikation, Christoffer Hovaldt, +45 26705282, ch@rostrapr.com