>

Ny SAP Store med let adgang til køb og brug af business software

Transformationen af SAP fortsætter med simplificeringen af virksomhedens go-to markeder. SAP introducerer nu nye digitale tilbud i den nye SAP Store som en vigtig del af optimeringen af virksomhedens customer experience. SAP Store vil fungere som virksomhedens digitale indkøbsplatform fremover, hvilket er blevet offentliggjort i forbindelse med SAPPHIRE® NOW, som afholdes fra 5. til 7. maj i Orlando i Florida.

SAP Store gør brugere af SAP i stand til at løse problemer i det sekund de opstår. Medarbejdere kan nu på tværs af både større og mindre organisationer købe fra SAP uden en ordrebestilling, faktura eller langvarig FTP proces. Kunderne bliver ganske enkelt i stand til at købe i det øjeblik, det behøves, og dette kan gøres på tværs af flere devices uden brug af kreditkort. Kunder bliver således i stand til at konfigurere nye applikationer i løbet af få timer eller mindre uden at skulle bruge hjælp fra IT-afdelingen eller fra eksterne konsulenter. Samtidig vil CIO’s få glæde af, at et køb fra SAP uden problemer kan opgraderes til enterpriseversioner. SAP Store er bygget på SAP hybris® Commerce Suite, som leverer en omni-channel oplevelse til kunderne, som inkluderer betaling gennem PayPal for tredjeparter, smart søgning og kreditkortbetalinger i flere lande.

SAP CEO og medlem af SAP SE’s bestyrelse Bill McDermott udtaler, ”I 43 år har SAP hjulpet organisationer over hele verden med at blive de bedst kørende. Nu vil vores digital business bringe SAPs teknologi til individet ved hjælp af den samme simple tilgang, som mennesker kender i deres eget liv. Dette er en nøglefaktor for SAPs ambitioner om vækst i kraft af, at den digitale organisation i SAP vil skabe nye indtægter gennem nye tilbud, som appellerer til en ny, individuel indkøber. ”

I SAP Store kan man vælge, downloade og købe fra et stort udvalg af softwareløsninger on-site og via cloud, og priserne starter fra USD 8 pr. bruger pr. måned. SAP Store inkluderer løsninger for kunder, samt talent management, analytics, database, database cloud platform og uddannelsessystemer. SAP Store indeholder også nyudviklede digitale tilbud som SAP Digital til Customer Engagement, samt SuccesFactors Perform & Reward. Fra i dag til og med 15. juni er specialtilbud tilgængelige i SAP Store.

Link til den engelske pressemeddelelse her