>

SAPs flagskib S/4 HANA går i skyen

SAP har i dag afsløret SAP S/4 HANA cloud edition, som giver virksomheder i en datadreven økonomi mere simplificering og innovation. SAP udvider dermed sortimentet af tilgængelige muligheder via cloud, som er bygget på SAP HANA.

De nye tilgængelige business scenarier inden for marketing og i serviceindustrien gør, at kunder nu kan køre hele deres enterprise i skyen med en digital kerne, som inkluderer essentielle scenarier som f.eks. finans, regnskab, salg, produktion, vedligeholdelse og projektledelse. Det er SAPs ambition at levere innovationscyklusser hvert kvartal.

Med udgivelsen af den nye SAP S/4 HANA cloud edition tilbyder SAP samtidig integrering mellem SAP S/4 HANA og andre cloudbaserede løsninger fra SAP som f.eks. SuccesFactors til HR, Ariba til indkøb, samt integrering med SAP hybris Marketing, Fieldglass og samarbejde med SAP JAM. Kunder kan nu derfor eksekvere deres IT-strategi i eget tempo, baseret på egne behov, og samtidig beholde alle fordelene via integrering af deres nuværende SAP løsninger. SAP S/4 Hana cloud edition er også designet til nemt at kunne forbinde globale netværker som f.eks. Ariba Network og Concur.

Nye og eksisterende kunder kan implementere SAP S/4 Hana cloud edition gennem en enkel abonnementsaftale. SAP vil sørge for support til kunderne med planlagte flytninger, systemkonverteringer til skyen, guidede konfigurationer samt guides til implementering.

Den originale meddelelse kan læses her