>

​ SAP gør real-time til en naturlig del af ledelsesarbejdet

SAP har i dag under SAP TechEd i Las Vegas annonceret SAP® Digital Boardroom, der med en nyskabende digital tilgang skal gøre rapportering i real-time mulig på tværs af alle afdelinger i en given virksomhed. Digital Boardroom, der allerede benyttes i SAP, vil fremover give virksomheders bestyrelse, ledelse og beslutningstagere mulighed for at kunne træffe velinformerede beslutninger ud fra datadrevne indsigter i real-time.

SAP Digital Boardroom skal skabe et samlet og harmonisk overblik over virksomhedens enheder og aktiviteter, så ledelsen kan få adgang til data i real-time og på flere typer enheder. ” SAP Digital Boardroom skal skabe et samlet og harmonisk overblik over virksomhedens enheder og aktiviteter, så ledelsen kan få adgang til data i real-tid og på flere typer enheder. ”Det er tanken, at SAP Digital Boardroom skal give en højere grad af transparens ved at skabe overblik over virksomhedens situation i real-tid. I takt med at virksomheder ændres og tilpasser sig den digitale økonomi, vil ledelsen med SAP Digital Boardroom momentant kunne få den fornødne indsigt, der kan forbedre beslutningstagningen”, forklarer Anders Feddersen, Country Manager i SAP Danmark.

Det indledende projekt ”The Boardroom Redifined” fik tidligere i år en flot modtagelse ved konferencen SAPPHIRE® NOW. Det er nu tanken, at SAP Digital Boardroom skal kunne leveres i et fuldt skalerbart miljø med mulighed for mange brugere og til en pris, hvor alle kan være med og komme hurtigt i gang.

SAP Digital Boardroom er bygget på SAP® Cloud for Analytics og kan med data fra SAP S/4HANA og SAP HANA® Cloud Platform præsentere én samlet platform til at få overblik over og analysere en virksomheds performance.

De forventede fordele inkluderer:

  • Total transparens: Standardbaseret rapportering til økonomi, operations, marketing og salg, som baseres på én kilde i real-tid uden dataduplikation.
  • Øjeblikkelig datadrevne indsigter: Analytiske funktioner med et simpelt interface, som kan adressere issues løbende og skaber forbedret beslutningstagning.
  • Enklere processer: Intuitivt brugerinterface som skaber naturlig interaktion baseret på, at programmet skal kunne bruges og opleves på én skærm med moderne touch-screen-anvendelse, uanset om der er tale om en projektor, laptop eller wearable.