>

Imagine Dragons, SAP, iTunes og Apple samarbejder om flygtningehjælp

Europa står over for den største flygtningestrøm siden 2. verdenskrig og behovet for humanitær hjælp i Europa og Mellemøsten er akut. Gennem One4-projektet vil amerikanske Imagine Dragons, SAP og iTunes støtte hjælpearbejdet for flygtningene.

Imagine Dragons har nu udgivet singlen ”I Was Me”, som kan hentes via iTunes. Apple, pladeselskabet KIDinaKORNER/Interscope og Imagine Dragons giver overskuddet fra sangen til One4-projektet. Samtidig bidrager SAP med 10 cent for hver solgte nummer op til 5 millioner numre, og alle indtægter bliver doneret til FN’s Højkommissariat for flygtninge (UNHCR).

”Det haster med at få gjort noget i forhold til flygtningekrisen. Vi ønsker at bidrage og bestemte os for at gå sammen med SAP og Apple for at prøve at gøre en forskel. Vores nye sang ”I Was Me” handler om at forsøge at få sit liv igen, hvilket er præcis den oplevelse, mange mennesker går igennem netop nu. Vi håber, at folk vil anerkende, hvor alvorlig situationen er, og forsøge at hjælpe familierne i nød”, forklarer Dan Reynolds, forsanger i Imagine Dragons.

”At bidrage til en bedre verden er en del af SAP’s værdier og vision. Da en af medarbejderne kom med idéen om at bruge vores to største styrker til at hjælpe, nemlig de ansatte og et stort netværk af kunder, partnere og venner, var det noget, vi ikke kunne lade være med at gå videre med. Med de samlede kræfter fra SAP, Imagine Dragons og iTunes i One4-projektet tager vi et fælles ansvar, som får yderligere energi via vores netværk, forklarer Robert Enslin, President i SAP Global Customer Operations.

Imagine Dragons optræder med ”I Was Me” for første gang på SAP Arena i den tyske by Mannheim i aften. SAP Arena er første stop på bandets europaturné Smoke + Mirrors.

Sangen ”I Was Me” kan købes her

Den engelske pressemeddelelse kan læses ved at klikke her