>

SAP samler al analyse i skyen

SAP præsenterer i dag SAP Cloud for Analytics, en ny cloud-baseret løsning som samler al forretningsanalyse i en og samme tjeneste. Tjenesten er baseret på SAP Hana Cloud-platformen og vil fungere sammen med de eksisterende SAP-løsninger og programmer fra andre leverandører såsom Google Docs og Google Sheet. Medarbejdere kan anvende funktionerne til planlægning, predictive analysis og business intelligence (BI). Der kan også udføres performance-målinger i realtid og analyseres tendenser, samt udføres prognoser, og alle funktioner giver mulighed for at kunne træffe beslutninger på et informeret grundlag og forbedre forretningsresultaterne.

– Udfordringen for de analyseløsninger, der er til rådighed på markedet i dag, er, at deres funktioner til visualisering og prognoser er smalle. SAP Cloud for Analytics giver en ny og samlet oplevelse med analyse i skyen, så man let kan finde, visualisere, planlægge og forudsige. For mig er det mere end at visualisere data, det er virkelig at vise resultater, siger Steve Lucas, President for Platform Solutions i SAP.
SAP vil levere SAP Cloud for Analytics i et skalerbart miljø med mulighed for flere brugere, der gør det muligt for enkeltpersoner og virksomheder at komme hurtigt i gang.

Kundefordele inkluderer:

  • Ensartede funktioner til BI, planlægning, budgettering og predictive analysis i ét produkt, der leveres som ren cloud-tjeneste.
  • Flow i programmet der gør, at realtidsanalysen kan lede direkte videre til konkrete aktiviteter.
  • Adgang til alle informationer gør det muligt for brugeren at indsamle, vurdere og kombinere data – uanset datas størrelse, om de findes i skyen eller i egne systemer.
  • Tjenesten leveres på en pålidelig og skalerbar platform med en fleksibel og intuitiv brugerflade, der er designet til professionelle brugere.
  • Finanseksperter og analytikere kan hurtigt og nemt bygge planlægningsmodeller, analysere data og samarbejde med andre dele af virksomheden.
  • Mulighed for at finde markedstendenser baseret på analyse af data fra sociale medier, så man fx kan justere, hvor meget der skal være på lager for at imødekomme kommende efterspørgsel.

SAP Cloud for Analytics skal både i applikationer fra SAP og fra tredjeparter kunne skabe ukomplicerede workflows, der let skal lede fra indsigt til handling. Samtidig med at der lanceres nye SaaS analysemuligheder vil SAP stadig engagere sig i at skabe innovation til både eksisterende analyseløsninger, samt i andre scenarier.

– SAP Cloud for Analytics er et nyt og unikt tiltag på markedet. Det er den mest omfattende analyseløsning til Cloud i dag. Konkurrencedygtige produkter fokuserer i dag mere på specifikke funktioner fx til rapportering eller visualisering, eller består af en enkelt applikation som planlægning. Hvis kunden ønsker at gøre mere, bliver de ofte nødt til at eksportere data tilbage til deres datalager, hvilket de ikke behøver med vores løsning. Samtidig tilbyder vi vores kunder muligheden for at kombinere in-memory data i HANA Cloud med data fra deres eget datacenter i en separat cloud. Vores filosofi om Consumer Grade User Experience, hvilket betyder, at interface skal være intuitivt og let anvendeligt for alle brugere, skal give en større grad af anvendelse end andre mere traditionelle analyseløsninger. Samlet set betyder dette, at vores kunder kan komme hurtigere i gang og til lavere TCO, forklarer Mikael Schwarzman, Nordic Head of Cloud i SAP.