>

SAP S/4 HANA i kraftig vækst

SAP S/4 HANA i kraftig vækst

Lidt over 9 måneder efter lanceringen af SAP’s forretningssoftware SAP Business Suite 4 SAP HANA (S/4 HANA) til arbejde i real-time, benyttes løsningen nu af ca. 1.300 kunder verden over. Ifølge Jan Thorell, CEO for SAP i Norden, har der været større efterspørgsel på S/4 HANA fra nordiske selskaber end forventet, og mange har også planer om at opgradere. SAP lancerer derudover i dag en større opdatering til virksomhedens ERP-system på SAP TechEd-konferencen i Barcelona.

Opdateringen er blevet til gennem et tæt samarbejde med SAP’s kunder. Sammen har man identificeret de dele af en given virksomhed, der opnår størst forretningsmæssig værdi gennem en digitaliseringsproces. Dette har nu resulteret i en løsning, som forenkler essentielle processer og

strømliner bl.a. økonomi, salg, service, marketing, sourcing og HR. Dette medfører, at virksomheder vil være i stand til at operere 100 % digitalt i alle forretningsområder.

En anden ny funktion er, at SAP nu kombinerer de digitale funktioner i S/4 HANA med SAP’s virksomhedsløsninger som SAP Cash Management til økonomi, SAP SuccesFactors til medarbejdere, Ariba Network til indkøb, samt SAP Hybris til marketing og salg. Opdateringen gælder både til løsninger on-premise og til cloud.

Klik her for at læse hele pressemeddelelsen på engelsk