>

SAP henter Martin Schirmer fra Workday og udpeger ny Managing Director for SAPs nordiske og baltiske region

SAP er glade for at kunne byde Martin Schirmer velkommen ’hjem’. Efter et år som Regional Vice President, Continental Europe, hos cloud-software virksomheden Workday har SAP netop udnævnt Martin Schirmer til Managing Director for SAP Nordic and Baltic Region.

Martin Schirmer tiltræder sin nye stilling som Managing Director for SAPs nordiske og baltiske region den 1. marts 2016, og han vil få base på SAPs kontor i København. Martin Schirmer overtager posten efter Jan Thorell, som har stået i spidsen for SAPs nordiske og baltiske region i seks år.

Martin Schirmer blev første gang ansat i SAP i 1995 og bringer dermed over 20 års international erfaring med til den nordiske og baltiske region. Martin Schirmer har bestredet diverse ledende stillinger i SAP Africa og SAP Europe, herunder salgsdirektør for SAP UKI i 2014, inden han skiftede til Workday.

“Takket være deres innovative strategi, går SAP forrest i den helhjertede digitale forretningstransformation på tværs af industrier, forretningsområder og virksomhedsstørrelser”, udtaler Martin Schirmer. ”De nordiske og baltiske lande er kendt for deres appetit på at digitalisere og for at være hurtige til at tage nye teknologier i brug, hvilket gør regionen til et spændende marked med masser af vækstmuligheder for SAP. Min ambition er at accelerere udvidelsen af vores marked og økosystem”, afslutter Martin Schirmer.

”Dét, at vi er i stand til at byde Martin Schirmer velkommen tilbage, siger noget om, hvor stærk SAPs produktportefølje er, den dominans vi har på markedet og vores tiltrækningskraft hos kunder og partnere. Den nordiske og baltiske region er stratetisk vigtige vækstområder for SAPs vækst, og Martin Schirmers viden, erfaring og drive er præcis, hvad vi mangler for yderligere at ekspandere indenfor cloud-løsninger og digitale forretningsløsninger, ” udtaler Darren Roos, General Manager hos SAP EMEA North. Martin Schirmer vil referere direkte til Darren Roos.