>

SAP præsenterer SAP Education Network for Digital Transformation

SAP og SAP University Alliances har præsenteret SAP Education Network for Digital Transformation ved Mobile World Congress i Barcelona. Formålet er at skabe engagement og hjælpe topledere, professionelle brugere og deres organisationer med at kunne blive digitale – i samarbejde med den akademiske verden.

SAP Education Network for Digital Transformation er koblet til SAP University Alliance-netværket, som består af flere end 2.650 uddannelsesinstitutioner fra 90 lande. ”SAP Education Network for Digital Transformation er et netværk hvor ledelse, slutbrugere og customer kompetence-centre i SAP’s økosystem kan tilegne sig ny viden og tage del i et netværk som hjælper dem med at skabe en bæredygtig vision og drive en virksomhed som succesfuld digital enterprise”, forklarer Ann Rosenberg, Vice President, Head of Global SAP University Alliances.

En del af SAP Education Network for Digital Transformation er Digital Transformation Academy. Her får ledere og professionelle brugere mulighed for at trække på viden og lære nyt fra eksperter. Med Digital Transformation Academy kan brugeren nemt få adgang til indhold både via klassisk og digital undervisning via SAP Learning Hub, openSAP og fra mange forskellige uddannelsesinstitutioner.

Undervisningsmaterialet består bl.a. af uddannelse i digital transformation på ledelsesniveau og for professionelle IT-brugere. Samtidig etableres der et alumninetværk, hvor man kan dele og diskutere indhold og erfaringer.

Få mere at vide i SAP News Center.