>

SAP lancerer ny data warehouse-løsning

SAP lancerer i dag den nyeste generation inden for data warehouse-løsninger: SAP BW/4HANA. SAP BW/4HANA giver mulighed for at analysere både historiske og live data, og løsningen skal skabe et nyt fundament for data warehousing i det komplekse it-landskab, der præger en moderne virksomhed i 2016.

Øget tilgængelighed

Virksomheder har i stigende grad behov for en løsning, der tager hensyn til de digitale processer, der finder sted lige her og nu. Derfor har SAP udviklet en SAP BW/4HANA, som både reducerer datatransport og duplikation ved at analysere data i både interne og eksterne systemer. Løsningen kan også integrere live streaming og time-series data fra sensorer i IoT-miljøer via smart data-streaming.

Løsningen er både tilgængelig on-premise og snart via Amazon Web Services (AWS) og SAP HANA Enterprise Cloud (HEC), hvilket giver mulighed for at modernisere virksomhedens data warehouse-løsning og sætte fart på vej til skyen.

Nye fordele

SAP BW/4HANA indeholder et åbent data warehousing-miljø, som også giver mulighed for hurtig udvikling af applikationer. Der er også udviklet et moderne interface, mulighed for avanceret multi-temperature datahåndtering og support til cloud-parate muligheder som Amazon AWS og SAP HANA Enterprise Cloud.

Samtidig giver SAP BW/4HANA også mulighed for at optage data warehouse-objekter i SAP BusinessObjects Cloud som tilbyder et kraftigt miljø til visualisering af data på flere måder.

Kunder der benytter SAP BW/4HANA får:

  • En samlet data management platform til forretningsprocesser i realtime, som kombinerer SQL-data og applikationsdata direkte fra SAP S/4HANA.
  • Kraftfuld ydeevne fra avancerede in-memory analyser og algorithm-pushdown.
  • Adgang til hurtigere applikationsudvikling med et komplet nydesignet brugerinterface til forbedret data-flow modellering.
  • Reducerede omkostninger til data management og pladsbehov med automatisk distribution af multi-temperature data.
  • Effektiv data warehouse-migration og implementering med samlet dataindlæsningskapacitet og komplet scale-out support som standard for kunder.
  • En let overgang for SAP Business Warehouse-kunder til SAP BW/4HANA via hjælpeprogrammer.

SAP BW/4HANA er tilgængelig fra d. 7. september 2016.

Læs pressemeddelelsen på engelsk her.