SAP fejrer partnere der går digitalt – for og med kunderne

SAP har netop været vært for Partner Summit. Arrangementet fandt sted på First Hotel i København, hvor 99 samarbejdspartnere og 270 deltagere tog del i programmet. De bedste partnerskaber blev fejret, mens der også blev præsenteret nyheder, vist konkrete eksempler og diskuteret, hvordan den moderne organisation kan påbegynde deres digitale rejse.

Transformationens ABC

Det helt centrale fokus i alle aspekter var at gøre den digitale transformation konkret, samt vise eksempler på, hvordan organisationen kan komme fra strategi til implementering, når man vil benytte de nye digitale muligheder. Nicholas Rouse, Nordic Partner Director, udtalte i forbindelse med arrangementet: ”Alle taler for øjeblikket om den digitale transformation, men ganske få viser, hvordan det skal gøres. Vores hensigt med dette Partner Summit er at videndele på konkret niveau og vise eksempler på, hvordan man kommer i gang.”

Partner awards

En del af programmet bestod i at hylde de bedste partnere i Norden. ”Vi fejrer vores partnere og belønner dem, som gør en forskel. Et godt økosystem er ikke kun en kritisk faktor for SAP, det bliver efterspurgt af kunderne. Det betyder, at SAP-partnere skal sætte sig ind i de nye krav, virksomhederne stiller, men også hurtigt skal kunne justere egne forretningsmodeller, markedstilgange og services. Med denne tilgang kan SAP’s økosystem levere vellykkede digitaliseringsprojekter til både eksisterende og nye kunder”, forklarede Rouse.

Der blev tildelt partner awards i følgende kategorier:

Nordic Resell Partner of the year: itelligence Nordic

itelligence Nordic havde et imponerende 2015 via implementering og anvendelse af SAP’s løsninger og opkøb. Nordiske virksomheder anerkender itelligence som værende en af de mest innovative eksperter i og udbydere af SAP’s løsninger.

Nordic Cloud Partner of the year: Gavdi Group

Gavdi oplevede et fremgangsrigt år, som bl.a. inkluderede at vinde og levere SAP Succesfactors HCM Cloud-løsninger til mellemstore virksomheder over hele Norden. Gavdi øgede deres konkurrencedygtighed ved at skræddersy deres løsninger og leveringsmodeller.

Nordic Innovation Partner of the year: Implema AB

Implema vandt denne pris i 2014 og fastholdt den i 2015. Implema har med succes indarbejdet SAP’s løsninger, fx i form af SAP’s in-memory core-løsning S/4HAHA. At Implema vandt prisen for Best ERP Implementation of the year by Herbert Nathan med Medivir som kunde er et godt eksempel på deres succes

Nordic SI Partner of the year: Accenture Nordic

I den digitale transformations tidsalder fører Accenture Nordic an som stærk systemintegrator. I 2015 styrkede SAP og Accenture det indbyrdes gode samarbejde, hvilket resulterede i vækst i fælles forretninger og evnen til at leverekonkret værdi for kunderne.

Nordic Newcomer Partner of the year: KPS Consulting

KPS, der stammer fra Tyskland, har gjort en imponerende entré på det danske marked. KPS spillede en afgørende rolle i at sikre og levere en digital platform til en af de mest kendte detailvirksomheder på det danske marked.

Baltic Newcomer Partner of the year: Exigen Services

Den estiske virksomhed Exigen sluttede sig for nylig til den baltiske SAP Value Added Reseller-familie. Exigens aktiviteter udspringer fra stærke SAP-kompetencer og forretningsforståelse. Exigen er nu en vigtig bidragsyder i arbejdet med at levere customer value til Estlands regerings centraladministration.