>

SAP passerer vigtig milepæl med dansk aftryk

Den danske entreprenørvirksomhed Møller & co. har valgt at implementere den cloudbaserede SAP Hybris Cloud for Customer-løsning. Denne aftale gør, at SAP mandag d. 3. oktober med deltagelse fra en dansk virksomhed kunne præsentere kunde nummer 1.000, som har valgt at benytte SAP Hybris.

Møller & co. slutter sig dermed til en lang række af virksomheder, der benytter SAP Hybris til at skabe gode kundeoplevelser på tværs af mange kanaler.

Entreprenøren bygger bro mellem data og kunder

Antallet af kunder, der benytter SAP Hybris Cloud for Customer er steget med hele 73 % fra 2. kvartal i 2015 til udgangen af 2. kvartal i 2016. Med tilføjelsen af Møller & co. passerer SAP tilmed en vigtig milepæl, ved at opnå virksomhedens første 1000 kunder, der benytter Hybris i skyen. ”Det digitale customer engagement vinder frem, og i dag har vores salgs- og serviceteams adgang til flere data end nogensinde før. For os har det været kritisk med et holistisk syn på vores kundebase. Med SAP Hybris Cloud for Customer kan vi bygge bro mellem data og vores kunder på den måde, der giver bedst mening for os”, forklarer direktør i Møller & Co. Rikke Møller.

5 år i skyen

Det er kun 5 år siden, at SAP valgte at gå i skyen, og mange virksomheder benytter nu SAP Hybris hver eneste dag for at få overblik over kundedata og for at skabe den bedste mulige kundeoplevelse. En ny undersøgelse peger dog på, at mange virksomheder stadig har brug for at kigge nærmere på deres kundebase. Således svarede kun ca. 50 % af respondenterne, at de arbejder på systemer, der kan udvide marketingdivisionens kundeoverblik til at inkludere indsigter fra alle kritiske interaktioner i kunderejsen. Derfor har SAP fortsat fokus på at gøre virksomheder i stand til at skabe den bedste oplevelse for deres kunder.