SAP ansætter Angela Mazza som ny direktør for EMEA North

Januar 26, 2017 af SAP News 0

SAP har ansat Angela Mazza som ny Regional President for SAP EMEA North. Hun skal drive virksomhedens vækst inden for SAP’s software, platforme og netværk i Skandinavien, Baltikum, Storbritannien, Irland, Frankrig, Belgien, Luxembourg og Holland.

Mazza kommer fra en stilling i SAP som COO i Central- og Østeuropa (MEE). Her har hun haft ansvaret for at styre den digitale transformation både internt og for kunder, hvilket har gjort SAP til den førende cloud-virksomhed i MEE-regionen.

I sin nye rolle i EMEA North erstatter Mazza Darren Roos, som fortsætter som Global President for S/4 HANA Public Cloud. Angela Mazza vil referere til Franck Cohen, President for EMEA & MEE.

Med afsæt i SAP’s resultater for 2016, som blev offentliggjort 24. januar, forklarer Angela Mazza om sit fokus for 2017, ”Verden forandrer sig hurtigere end nogensinde før. Virksomheder i alle størrelser skal have en sammenhængende vision for, hvordan digitalisering og cloud kan skabe konkret værdi og vækst. Det er især tilfældet i EMEA North, hvor behovet for transformation kun bliver mere tydeligt i form af øget konkurrence”.

Hun uddyber afslutningsvis, ”SAP er perfekt positioneret i forhold til at hjælpe virksomheder med at opnå dette mål: Vi har fokuseret på og investeret i at skabe markedsførende løsninger, og vores kunder er nu parat til at samarbejde med os på deres nye rejse. Jeg er stolt over at skulle lede EMEA North i en så spændende tid som nu”.

Angela Mazza blå bog:

Angela Mazza har været hos SAP i 13 år. Hun har haft adskillige stillinger i flere divisioner og lande, herunder Vice President Large Enterprises, Vice President Strategic Customer Network og Global Vice President Line of Business HR.