>

SAP jump-start gør det lettere at skabe resultater med IoT

SAP har d. 10. januar præsenteret SAP Leonardo som en del af virksomhedens portefølje inden for Internet of Things. Dette sker som opfølgning på SAP’s nylige mål om at investere 2 milliarder Euro i Internet of Things i løbet af de næste fem år.

SAP’s innovationsportefølje indeholder allerede nu en lang række applikationer inden for fx Big Data. Alle applikationer findes i samlede løsninger, der på tværs af forretningsenheder og flere industrier anvender cases inden for både transport, infrastruktur, markeder og mennesker.

”Med SAP Leonardo forbinder vi ’ting’ med lettilgængelige og proaktive forretningsprocesser, som så forbindes med mennesker, der kan arbejde mere effektivt med autonome systemer og augmented intelligence. Vores SAP Leonardo IoT-portefølje er en positiv konsekvens af SAP’s løfte om at ville skabe værdi gennem innovation i enterprise-IoT”, forklarer Dr. Tanja Rueckert, Executive Vice President for Digital Assets og IoT i SAP.

Nemmere adgang til seriøst arbejde med IoT

Som en del af virksomhedens globale netværk SAP Leonardo Labs vil SAP med det globale jump-start program gøre organisationer i stand til nemt at kunne komme i gang med deres IoT-arbejde fx via pilotprojekter, der definerer business cases for IoT-strategier i fuld skala, samt implementeringsprocesser. Med faste priser for både software og services for pilotprojektet og det første års forbrug er introduktionstilbuddet transparent, hvilket bidrager til en mere tryg budgetstyring.

D. 11 – 12 juli afholder SAP det første globale SAP Leonardo event, hvor de nyeste opfindelser inden for IoT og effektive forretningsstrategier vises. Arrangementet finder sted på KAP EUROPA i Frankfurt i Tyskland.