>

SAP SuccesFactors anerkendt som førende til HR i skyen

SAP SuccesFactors er af tre førende analysefirmaer i otte nye rapporter blevet anerkendt inden for Human Capital Management (HCM). Forrester, Gartner og IDC’s rapporter rangerer SAP som førende, og hos SAP mener man, at placeringen skyldes et stærkt fokus på brugervenlighed kontinuerlig innovation.

Et bidrag til langsigtet vision

I Forrester Research Inc.’s rapport anerkendes SAP SuccesFactors baseret på virksomhedens produkter, strategi og tilstedeværelse i markedet. Forrester har i deres rapport undersøgt styrker og svagheder hos udbydere af HR software.

Jens Bager, Nordic Head of SAP SuccesFactors, udtrykker tilfredshed med de nye rapporter og forklarer, ”Medarbejdere har i dag store forventninger om adgang til værktøjer på arbejdspladsen, der opererer i real-time, er mobile, lette at bruge, understøtter samarbejde og samtidig er ’cool’”.

I forhold til forventningerne til SAP uddyber Bager, ”Flere end 45 millioner mennesker i over 6000 organisationer i hele verden har skyhøje forventninger til os. Vi har hele tiden fokus på brugervenlighed og vil fortsat sikre, at vi er en førende leverandør af løsninger, som hjælper med at forenkle processer og giver mennesker mulighed for at levere gode resultater. Med SAP SuccesFactors bidrager vi til SAP’s vision: Vi hjælper virksomheder med at operere bedre og forenkler hverdagen for de ansatte”.

De otte rapporter omfatter:

  • 1.Forrester Wave, Learning and Performance Management, Q4 2016 Vendor Analysis Report
  • 2.Gartner Critical Capabilities, Cloud HCM Suites for Midmarket and Large Enterprises 2016 Report
  • 3.Gartner Magic Quadrant, Cloud HCM Suites for Midmarket and Large Enterprises 2016 Report
  • 4.IDC MarketScape, Worldwide Integrated Talent Management 2016 Vendor Assessment
  • 5.IDC MarketScape, Worldwide Recruiting in Integrated Talent Management 2016 Vendor Assessment
  • 6.IDC MarketScape, Worldwide Performance Management in Integrated Talent Management 2016 Vendor Assessment
  • 7.IDC MarketScape, Worldwide Learning Management in Integrated Talent Management 2016 Vendor Assessment
  • 8.IDC MarketScape, Worldwide Compensation Management in Integrated Talent Management 2016 Vendor Assessment

Rapporterne kan hentes her.