>

SAP lancerer ny version af S/4HANA Cloud

SAP lancerer nu S/4HANA Cloud, som tager cloudbaserede systemer til et nyt niveau. Den nye løsning er bygget på den seneste arkitektur, kontekstbaseret analyse, digitale assistenter (Co-pilot), machine learning, er memory-based (HANA), og anvender den prisvindende brugergrænseflade SAP Fiori.

I årtier har SAP været førende i førstegenerations ERP-systemer. Vi var også tidligt i gang med at bygge den første generation af cloudbaserede ERP-systemer, samtidig med andre cloud-udbydere. Da mange af disse virksomheder fastholdt fokus på den tidlige arkitektur, fortsatte SAP sine investeringer i innovation, forklarer Anders Feddersen, Country Manager i SAP Danmark.

Med SAP S/4HANA Cloud har vi samlet den nyeste arkitektur og den nyeste teknologiske innovation. Sammen med SAP’s ekspertise i business management, vil kunderne nu kunne bruge en helt ny generation af intelligent business software i skyen, slutter Anders Feddersen.

Nyt i S/4HANA Cloud:

  • Mulighed for tilpasning og implementering af nye forretningsmodeller.
  • Beslutninger på baggrund af data i real-time.
  • Lønsomhed opnås hurtigt med lave startomkostninger og hurtig implementering.
  • Fokus på salg og kundetilfredshed via optimerede og real-time baserede back office-funktioner.
  • Anvendelse af integreret suite af cloud-baserede applikationer.

Læs hele pressemeddelelsen på engelsk her.