>

Intelligent analyse i skyen skal hjælpe virksomheder gennem datajunglen

SAP har i dag præsenteret virksomhedens roadmap og en række nye værktøjer, der skal hjælpe kunder med at håndtere de komplekse udfordringer, man møder i en datadrevet verden. SAP vil være den foretrukne partner, når kunden skal navigere gennem datajunglen.

Det skal ske med nye analyseværktøjer med cloudbaseret adgang til alle datakilder, intelligente indsigter der hjælper virksomheder med at forstå og reagere på forandringer arbejdsmiljøet, samt intelligente assistenter, der kan lette arbejdet med gentagne processer.

Innovative features i hele analytics-porteføljen giver nu SAP’s kunder endnu bedre indsigt i virksomhedens cloud og hybridimplementering og indeholder også nye muligheder i det udvidede og digitale SAP Leonardo innovationssystem.

Nye features omfatter:

  • Opdateringen til SAP Analytics Cloud-løsningen (Tidligere SAP BusinessObjects Cloud) er planlagt til udgivelse i denne måned. Planlagte features omfatter en ny mobil app til iOS, live forbindelse til SAP BW/4HANA, R-scripting, forbedrede visuelle link-muligheder, nye data-forberedelsesfunktioner der gøres tilgængelige til alle brugerprofiler, nye smart discovery features (inkl. simuleringer og scoring), ny smart insights feature til automatisk foreslåede visualiseringer, samt nyt industri- og line-of-business-indhold.
  • SAP Digital Boardroom supporterer nu Microsoft Surface Hub for at simplificere beslutningsprocessen, og nye tiltag fra SAP og SAP-partnere skaber mulighed for skræddersyet anvendelse i udvalgte industrier og brugergrupper i virksomheder.
  • Platformen SAP BusinessObjects Business Intelligence (BI) 4.2 indeholder et nyt interface og giver en forbedret brugeroplevelse med den nye SAP BusinessObjects Web Intelligence unified viewer. Samtidig sigter den forbedrede SAP Fiori-tilpassede BI Launchpad SAP Lumira 2.0 software mod at konvergere SAP Lumira-visualiseringer, og SAP Lumira Designer (Tidligere SAP BusinessObjects Design Studio) med det formål at simplificere landskabet for både IT- og virksomhedsbrugere.
  • SAP og Zoomdata samarbejder om at give forbedrede muligheder i SAP Lumira, bl.a. med tilslutningsmuligheder til flere datakilder for at sikre lynhurtige analyser. SAP Analytics Hub er nu tilgængelig for at gøre brugere i stand til at analysere på tværs af virksomheden, både on-site og i skyen.
  • SAP Predictive Analytics-software giver nu mulighed for machine learning i SAP S4/HANA-løsningerne både on-site og i skyen – forbedret SAP HANA-support, data-preparation og feature engineering planlægges også til udgivelse.
  • SAP Cloud Platform Predictive service indeholder nye udvidelser, fx anbefalinger og klyngemodeller, samt modeltræningstjenester til fx automatiseret klassificering.
  • SAP IT Operations Analytics 2.0 software kan nu give mere kontekst til virksomheder i forbindelse med IT-relaterede spørgsmål, og nye features skal hjælpe IT med at prioritere handlinger baseret på påvirkning af virksomheden. Support til hybriddatacentre vil også bidrage til bedre styring af IT-omkostninger og optimering af ressourcer on-site eller i skyen.