>

Nyt SAP Cloud Trust Center giver transparens og sikkerhed i skyen

SAP lancerer nu websitet SAP Cloud Trust Center, der i realtime giver brugerne status på SAP’s cloudløsninger, samt information om virksomhedens tilgang til sikkerhed og privacy. De offentligt tilgængelige oplysninger skal sikre transparens og høje sikkerhedsstandarder.

Personlig adgang og øget synlighed

Med denne lancering vil tre cloudløsninger være tilgængelige, og flere er planlagt til det kommende år. Besøgende på SAP Cloud Trust Center vil kunne finde information om planlagte vedligeholdelser, fire ugers historiske data, tilgængelighed i realtime, sikkerheds- og data-privacy. Alt sammen for at skabe grundlag for de bedste beslutninger. Kunder kan også besøge SAP ONE Support Launchpad og få et personligt overblik.

Michael Kleinemeier fra SAP SE’s Executive Board og SAP Digital Business Services forklarer, ”Det vi oftest hørte i dialogen med vores cloudkunder var ønsket om transparens. Kunder vil have adgang til oplysninger om fx systemtilgængelighed og performance i realtime”. Kleinemeier uddyber, ”Med lanceringen af SAP Cloud Trust Center får både kunder og offentligheden adgang til nøgleaspekter omkring, hvordan vores cloudmiljø kører. På denne måde skal vi kontinuerligt gøre os fortjent til kundernes tillid”.

Features

Udover live statusopdateringer til cloudløsninger, indebærer SAP Cloud Trust Center:

  • Et transparent overblik over hvordan SAP leverer sikkerhed, cybersikkerhed og sikkerhed i datacentre for cloudservices.
  • Tydelige forklaringer af, hvordan SAP håndterer data privacy, samt hvordan virksomheden beskytter den enkeltes rettigheder.
  • Proof of compliance ift. internationale standarder, herunder ISO, britiske standarder, industrispecifikke og regionale certifikater, samt forklaringer på kontrolrapporter og hvordan disse rapporter kan bestilles hos SAP.
  • Lettilgængelige aftaler der kan tjene som grundsten ift. opskrivning til SAP’s cloud-portefølje. Eksempler og relevante fakta, som gør det lettere for både eksisterende og nye kunder at forstå selve processen.
  • Svar på ofte stillede spørgsmål vedr. tillidsrelaterede emner inden for cloud, fx sikkerhed, beskyttelse af data og privatliv, overensstemmelse med SAP Integrated Business Planning, SAP Cloud Platform Integration og SAP S/4HANA Cloud software.