>

ThinkX – et nordisk C-level event om at tænke nyt med Singularity University og SAP

Digitaliseringen bevæger sig hurtigere end nogensinde før og stiller store krav til os om at ændre vores organisationer, uddanne vores medarbejdere og udnytte den teknologiske udvikling optimalt. Det kræver, at vi går væk fra den vanlige tænkning og kombinerer forskellige typer af teknologi.

Først da bliver det muligt at tænke eksponentielt, skalere og skabe de helt store forandringer. Med de rette værktøjer går du direkte til handling og gør store tanker til virkelighed. Derfor har vi skabt ThinkX – et to-dages C-level event med SAP og den globale digitale tænketank Singularity University samt Intel, Deloitte, Hewlett-Packard Enterprise og Tele2.

Deltagerne inviteres personligt og består af virksomhedsledere, it-ledere og politikere fra hele Norden. Formålet er at udforske nyt terræn og tænke eksponentielt. Ved hjælp af Singularity University’s roste innovationsplatform omsætter vi tanker til praksis med konkrete tilgange til digitalisering. Mød bl.a. eksperter inden for fremtidens retail og detailhandel, industri 4.0, digital transformation, block chain, machine learning, cybersikkerhed, kunstig intelligens og dataanalyse. Blandt talerne er virksomhedsledere og eksperter fra blandt andet IKEA, SKF, Northwolt, Hempköp, Nordea, Nordnet og Klarna.

Er du forretningsområdechef på C-level og synes, at det lyder interessant? Tilmeld dig her https://events.sap.com/thinkx-nordic/en/registration.aspx for at få en personlig invitation.

Se mere information om ThinkX og agenda her https://events.sap.com/thinkx-nordic/en/home