>

Når kunderne ejer dataene og relationen: SAP redefinerer virksomhedsløsninger fokuseret på kunder

I dag præsenteres SAP C/4HANA, der er en ny serie CRM-applikationer, som skal hjælpe virksomheder med at møde øgede kundeforventninger hele vejen fra kampagne til kundeservice. Samtidig lanceres SAP HANA Data Management Suite, markedets første løsning for omfattende datahåndtering, som gør det muligt at omdanne datasæt til forretningsmæssige fordele. Nyhederne præsenteres under den årlige konference, SAPPHIRE NOW, i Orlando Florida.

”SAP var den sidste til at acceptere status quo inden for CRM, og vi er nu den første til at ændre det. Traditionelle CRM-systemer handler om salg, mens SAP C/4HANA fokuserer på forbrugeren. Vi er bevidste om, at alle dele af en virksomhed skal have samme forståelse af forbrugeren. Med sammenkoblingen af alle SAP-applikationer i en intelligent cloud-suite, vil efterspørgslen fra forbrugerne nu direkte påvirke beslutninger i forsyningskæden,” fortæller SAP’s globale CEO Bill McDermott.

Præsentationen af SAP C/4HANA kommer kort efter, at EU’s databeskyttelsesregler (GDPR) trådte i kraft den 25. maj. De store ændringer har ført til, at virksomhederne bliver tvunget til at gennemgå deres eksisterende CRM-investeringer.

SAP C/4HANA er en integreret CRM-suite, der strækker sig ud over salg. Efter de tidligere opkøb af Hybris, Gigya og CallidusCloud forener SAP nu alle løsninger til at understøtte kundevenlige funktioner som forbrugerdata, marketing, handel, salg og kundesupport.

Øget fokus på crowd-service

Samtidig præsenterer SAP købet af det Schweiz-baserede firma Coresystems AG for at forbedre kundeoplevelsen ved arbejde i felten – hovedsageligt inden for produktion, energi, teknologi og telekommunikation. Coresystems service understøtter kundeservice-planlægning i realtid og bruger en AI-baseret teknologi til en såkaldt crowd-service. Det betyder, at virksomheder ikke er begrænset til deres egne serviceteknikere, men at de også kan ansætte andre medarbejdere – såsom freelancere og partnere i forhold til deres tekniske viden, stilling og tilgængelighed.

Mere om SAP C/4HANA

SAP C/4HANA-portføljen består af SAP Marketing Cloud, SAP Commerce Cloud, SAP Service Cloud, SAP Customer Data Cloud (inklusiv Gigya-løsninger) og SAP Sales Cloud (herunder løsninger fra CallidusCloud). SAP Sales Cloud kombinerer SAP Hybris Revenue Cloud og SAP Hybris Cloud for kunder (som består af SAP Hybris Sales Cloud og SAP Hybris Service Cloud). Disse cloud-baserede løsninger blev tidligere markedsført under mærket SAP Hybris. De er nu en del af SAP’s e-handels- og kundeforpligtelse til SAP Customer Experience forretningsenhed.

Klik her for at læse denne engelske pressemeddelelse