>

SAP opfordrer virksomheder til at øge intelligensen med nye avancerede teknologier og samarbejder

SAP præsenterer nu nye produkter og samarbejder, der gør virksomheder mere intelligente ved hjælp af avancerede teknologier som samtalebaseret kunstig intelligens (AI), blockchain og analyse. Samtidig bliver SAP Cloud Platform nu tilgængelig fra alle store leverandører af cloud-infrastruktur såsom Google Cloud Platform, Microsoft Azure og Amazon Web Services (AWS).

Nyhederne, der blev præsenteret under den igangværende, årlige kundekonference SAPPHIRE NOW i Orlando, omfatter bl.a.:

  • SAP Conversational AI der gør det muligt for virksomheder at udvikle intelligente chatbots til fx kundeservice. Servicen indeholder et kraftfuldt og omfattende værktøj til træning, opbygning og overvågning af chatbots. Den kan integreres med både SAP-baserede løsninger og andre systemer og kan desuden leveres prækonfigureret til forskellige brancher. Indtil videre har brugerne bygget 60.000 samtalebaserede AI chatbots.
  • SAP Leonardo Machine Learning som nu er en del af alle applikationer i SAP-porteføljen, herunder SAP S/4HANA Cloud, SAP C/4HANA Cloud og SAPs Ariba-løsninger.
  • SAP Leonardo Machine Learning Foundation som giver kunderne mulighed for at udvikle individuelle applikationer, har nu fem nye services, herunder objektidentifikation, tekstgenkendelse i billeder og tekstklassificering, der analyserer og automatisk kategoriserer tekstdokumenter. Udover TensorFlow understøttes også softwarebiblioteket Scikit-learn.
  • SAP Cloud Platform Blockchain er en ny blockchain som en service, der kan bruges til nemt at opbygge og udvide forretningsløsninger med blockchain-teknologier som Hyperledger Fabric og MultiChain. I dag deltager ca. 65 virksomheder i SAPs blockchain innovation samarbejdsinitiativer, der skal hjælpe kunder med at bruge fremstillings- og forsyningskæde løsninger, hvor blockchains øger gennemsigtigheden, sikkerheden og samarbejdet inden for brancher som transport, fødevarer og medicin.

For at øge brugen af blockchains i transportindustrien har SAP lanceret et blockchain-konsortium med syv samarbejdsvirksomheder, herunder Intel Corp., Hewlett Packard Enterprise Co. (HPE) og A3 fra Airbus SE.

SAP Cloud Platform tager cloud-strategier til nye højder

SAP fortsætter med at gøre det lettere for virksomheder at vælge en cloud-infrastruktur, da SAP Cloud Platform nu er tilgængelig på Google Cloud Platform og Microsoft Azure. Med disse tilføjelser – sammen med Amazon Web Services (AWS) – er SAP Cloud Platform hermed tilgængelig hos alle store leverandører af cloud-infrastruktur. SAP er det eneste firma, der kan levere en omfattende forretningsplatform som en service (PaaS) med stor fleksibilitet, åbenhed og mange valgmuligheder.

SAP vil også lancere SAP Cloud Platform i private edition på IBM Cloud. Det gør det muligt for kunder i regulerede brancher som banksektoren, sundhedssektoren og transportsektoren – og andre der beskæftiger sig med følsomme data – at være innovative uden at gå på kompromis med sikkerhed og kontrol.

Lettere at skabe en intelligent virksomhed med SAP Analytics Cloud

SAP Analytics Cloud giver adgang til over 150 cloudbaserede datakilder, så kunderne nemt kan håndtere data og foretage dataanalyse, uanset hvor data er gemt. Kombinationen af maskinlæring og teknologi til natural language query (NLQ) giver endnu mere præcise resultater og hurtigere forretningsbeslutninger. Den nye funktion ”search to insight” benytter sig af samtalebaseret AI til hurtigt at få naturlige svar på forskellige enheder.

Klik her for at læse den engelske pressemeddelelse