>

5 danske vindere ved SAP Nordic Quality Awards 2018

De årlige SAP Quality Awards anerkender og fejrer de kunder, som har opnået signifikant forretningsværdi via vellykkede implementeringer af SAP-løsninger. I år gik 5 af de 9 priser i den nordiske konkurrence til danske SAP kunder. Vestas var den helt store vinder med 2 guldmedaljer, mens DSV og Salling Group opnåede sølv og LEO Pharma bronze.

SAP Quality Awards er blevet uddelt siden 2005 og uddeles indenfor 3 kategorier:

  • Hurtig levering– mindre projekter der hurtigt realiserer forretningsværdi.
  • Innovation– innovative projekter som realiserer forretningsværdi ved at bruge førende ny teknologi og/eller innovativ brug af SAP løsninger.
  • Forretningstransformation– større projekter med signifikant betydning for virksomhedens forretningsprocesser.

Vestas den helt store vinder

Vestas imponerede ved at vinde hele 2 førstepladser både i kategorien Hurtig levering og i kategorien Forretningstransformation. Vestas vandt guld i kategorien Hurtig levering for deres ”System for Auctions” projekt med implementering af SAP Jam og integrering til SAP Cloud for Customer (C4C) samt guld for deres OneERP projekt for på 23 måneder at bygge og udrulle en global template til produktion i 9 lande, på 22 fabrikker og til 10.000 brugere.

Salling Group vinder sølv i Innovation kategori

I kategorien Innovation blev Salling Group anerkendt med en sølvmedalje for deres ”Hurtig Rekruttering” projekt. En optimeret end-to-end proces til rekruttering og introforløb af nye medarbejdere baseret på SAP SuccessFactors, SAP Human Capital Management og SAP Cloud Platform rullet ud til 3.400 medarbejdere i samarbejde med Gavdi og Gavdi Labs.

DSV vinder sølv i Hurtig levering kategori

DSV blev anerkendt for deres implementering af DSV Employees Central (globalt HR system) som, i samarbejde med GP Strategies, på kun 6 måneder blev rullet ud til 10.000 og senere til yderligere 35.000 medarbejdere. Løsningen er baseret på SAP SuccessFactors Employee Central og Recruitment Management & Marketing.

LEO Pharma vinder bronze i Forretningstransformation

Over 25 måneder rullede LEO Pharma i samarbejde med HCL Technologies projekt ”GLOBE” ud. Et projekt der omfattede bygningen af en global platform og udrulning baseret på SAP ERP Central Component (ECC), SAP Supply Relations Management (SRM), SAP Human Capital Management (HCM) og SAP Advanced Planning and Optimization (APO) til 4.000 brugere.

Hårde kvalitetskriterier

SAP Quality Awards er blevet uddelt siden 2005 og blev i år uddelt den 25. oktober 2018 på 2 ceremonier afholdt henholdsvis i Helsinki, på den finske brugergrupper FINUGs heldagsseminar, og i København i SAP Experience Center Copenhagen. Vinderne udpejes af en jury og findes blandt andet på baggrund af:

  • Kvalitet, omkostninger og tidsforbrug ifm. implementeringen
  • Kontinuerligt engagement hos kunden og en positiv brugeroplevelse
  • Vellykket ledelse, det rigtige projektteam, samt risikostyring og forandringsledelse
  • At nå projektets og virksomhedens mål – og mere til.

Guld-vinderne går automatisk videre til de regionale finaler ved SAP Quality Awards, hvor projekter fra hele Europa, Mellemøsten og Afrika deltager.

Mere om SAP Quality Awards

 

Kontakt: Christian Nørgaard
Nordic Quality Director, Active Quality Management SAP EMEA North
Mobil: 29 23 35 19
Email: c.norgaard@sap.com